Elindult az X-Faktor Tábor!

Elindult az X-Faktor Tábor!
Szombat este elindult az X-Faktor 2022 Tábor, ahol a mentorok számára is hatalmas volt a tét, hiszen most kellett eldönteniük, kikkel szeretnének együtt dolgozni. A döntés nem volt könnyű, mert egy-egy versenyző esetében hatalmas harc volt a mentorok között. Herceg Erika pedig kiválasztotta, kiket visz magával a Mentorházba.

„Kétségbe vagyok esve” – Fejes Mátét faképnél hagyták a csapattársai

A versenyző a Válogatón egyből Miller Dávid nyakába vetette magát örömében, ám a Táborban nem volt ekkora a lelkesedése. Hiába kereste a csapattársait, sehol sem találta őket.

„Nem tudok angolul” – Tóth Ramóna már a Tábor legelején leblokkolt

A versenyző teljesen beparázott, amikor megtudta, hogy egy Lizzo dalt kell énekelnie a Tábor első fordulójában.

„Hú, de rosszul esett ez most!” – Gáspár Lacit már a Tábor első produkciójával sokkolták

Vecsei Katalin, Balla Gergő és Tarsoly László hármasa lépett először színpadra a Táborban. DJ Gerinél hatalmas volt a boldogság, hiszen Puskás Peti valóra váltotta az ígéretét, és megvette neki élete első keverőpultját.

Gáspár Laci lecsapott első mentoráltjára

Helfy Alexa, Jamnicki Kitti és Kiss Kevin együtt léptek színpadra a Táborban. „Elbizonytalanodtam a dal miatt, hogy tudok-e bizonyítani a mentoroknak” – kételkedett Kevin a produkció előtt, és baljóslata be is igazolódott, ugyanis csapattársaival elfelejtették a dalszöveget.

„Kimegyek, és befejezem ezt az egész műsort” – Herceg Erika sírva fakadt a Táborban

Kiss Kevin a Táborban is levette a lábukról a mentorokat, akik rögtön megkezdték a harcot a versenyzőért. „Kevin, kész vagyok tőled” – lelkendezett Erika, de Laci szerint Peti lett volna a megfelelő mentor a srác számára. Erika végül felkapta a vizet, és el is sírta magát.

Mihályfi Luca Zsófia és Sophia Khan ismét elvarázsolták a mentorokat

Mihályfi Luca és Sophia Kahn egy Backstreet Boys dallal léptek színpadra a Válogatón, és most sem okoztak csalódást a mentoroknak. Produkciójuk után mind a négy mentor állva tapsolt.

„Fél napig nem bírnék veled együtt élni” – Gáspár Laci belegázolt Herceg Erika lelkébe

Sophia Kahn olyannyira elnyerte Laci és Alex tetszését, hogy a mentorok egyből megkezdték a harcot a lányért. Alex végül mégis úgy döntött, hogy átengedi Sophiát mentortársának. Laci azonban meggondolta magát, és ő is inkább barátja érdekeit helyezte előtérbe.

ByeAlex egy saját rapcsapatot alakított magának a Táborban https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/byealex-tabor-rap-csapat „Szerintem az egy nagy teljesítmény, hogy valami, ami eddig underground volt, az belekerül egy mainstream műsorba” – vélekedett a mentor, aki rendkívül szereti a rap műfaját, ezért összeállított egy csapatot a Táborban. Rékasi László pedig annyira megörült a továbbjutásnak ,hogy széttépte magán a pólóját.

„Ha valakire vártam évek óta, az Marci!” – Puskás Peti megtalálta álmai versenyzőjét? https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/boros-marcell-puskas-peti-alom-versenyzo-tabor Peti már tűkön ülve várta Marcit, és nem is tagadta, hogy idén ő az egyik legnagyobb kedvence.

„Bátorság, hogy itt vagytok” – ByeAlex bezsebelte a zenekarokat https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/longstoryshort-batorsag-byeale-zenekar A LongStoryShort és a Wolfolks is megdobogtatta Alex szívét, aki gondolkodás nélkül lecsapott a zenekarokra.

„Tedd a zsebedbe és szard le!” – ByeAlex kőkeményen helyretette Beretka Ádámot https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/tedd-a-zsebedbe-es-szard-le-byealex-beszolas-beretka-adam „Egy előadónak nem egy nyúlfarknyi verzét kell megjegyeznie egy koncert alatt, hanem temérdek mennyiségű szöveget, amit el kell tudni énekelni” – fakadt ki Alex, amikor azt látta, hogy a versenyző egy papírlappal érkezett a színpadra.

Puskás Peti: Két fordulón nem lehet átvinni valakit, csak a jóindulatunk miatt https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/puskas-peti-fejes-mate-tabor-joindulat-kieses Fejes Máté egyedül lépett színpadra a Tábor első fordulójában, ugyanis a csapattársai hirtelen köddé váltak. A versenyző így kénytelen volt egyedül előadni Valmar slágerét, de Peti egyszer csak leintette.

„Ő az egyik legjobb” – A mentorok harcba szálltak Solyom Bernadettért https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/solyom-bernadett-mentor-harc-legjobb-tabor Egyes versenyzők nemcsak a Válogatón, de a Táborban is egyenes ágon jutottak tovább. Kornis Anna Peti csapatába került, Nicuta Andreea Nicoleta pedig Erika embereit erősíti. Bernadett azonban feladta a leckét a mentoroknak, hiszen Erika, Peti, és Alex is lecsapott rá.

„Ha lennének tányérok az asztalon, már röpködtek volna” – Gáspár Laci és Herceg Erika vitájától zengett a stúdió https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/herceg-erika-gaspar-laci-vita-veszekedes-tanyer Erika átengedte Alexnek Serbán Szebasztiánt, ám amikor megtudta, hogy Laci is lecsapott a versenyzőre, kiborult. Peti egy vicces szófordulattal kommentálta a mentorok nézeteltérését, majd Alex is megosztotta a véleményét: „Úgy érzem, hogy Erika túlreagál helyzeteket”.

Herceg Erika bosszút állt Gáspár Lacin? https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/herceg-erika-bosszu-gaspar-laci-tabor Folytatódott a versenyzők válogatása, Laci pedig kezdte úgy érezni, hogy Erika szántszándékkal próbál visszavágni neki Kiss Kevin miatt. „Azt vettem észre Erikán, hogy teljesen mindegy, mit mondok, ő csak azért is az ellenkezőjét akarja” – fakadt ki a mentor.

„Nagyon hálás vagyok neked” – Herceg Erika megölelgette Gáspár Lacit https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/herceg-erika-hala-oleles-gaspar-laci Erika és Laci nem tagadták, hogy Bodrogi Enikő az egyik legnagyobb kedvencük, éppen ezért elindult közöttük a küzdelem a lányért. Laci végül a békesség reményében átengedte Enikőt a női mentornak. Erika lelkesedésében lefutott megölelni Enikőt, majd Lacit is a karjaiba zárta.

Herceg Erika egymás után ejtette ki a versenyzőit https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/herceg-erika-szekes-feladat-kieses „Az a stratégiám, hogy a legjobban teljesítő énekeseket fogom kiválasztani a csapatomba, mivel a Mentorházba és az Élő show-ba csak a legjobbak kerülhetnek” – árulta el a taktikáját a női mentor. Be is tartotta az ígéretét: sorban küldte haza a versenyzőket, így Dinero & Destino, Balhés G, Varhol Levente és Goore sem kaptak széket.

„Sírni akarok már” – Herceg Erika összetört a székes feladatnál https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/sirni-akarok-herceg-erika-osszetort-szekes-feladat A női mentor teljesen leblokkolt, hiszen szíve szerint hazaküldte volna Kálmándi Fannit, de miután beparázott, hogy végül minden széke üresen marad, mégis adott a lánynak egy esélyt.

„Nem érdekel, fejezd be magad!” – Herceg Erika beszólt ByeAlexnek https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/nem-erdekel-fejezd-be-magad-herceg-erika-beszolas-byealex Erika gondolkodás nélkül leültette a Bucca Brothers-t, amivel Alex egyáltalán nem értett egyet.

„Ez túl sok!” – Herceg Erika zokogva küldte haza kedvenc versenyzőjét https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/ez-tul-sok-herceg-erika-zueva-ekaterina-kieses-siras-konnyek-osszeomlas Zueva Ekaterina egy Lady Gaga dallal készült a székes feladatra. „Amikor megláttam Kátyát, nagyon megnyugodtam, mert ő az egyik kedvencem” – lelkesedett Erika, ám gyorsan lehervadt a mosoly az arcáról a lány produkciója után. A versenyző akkora csalódást okozott neki, hogy könnyek között küldte haza.

„Három mentor küzdött érted, csak az nem, aki a te mentorod” – Miller Dávid is meglepődött Erika döntésén https://rtl.hu/x-faktor/2022/10/01/herceg-erika-miller-david-dontes-meglepetes-sokk Vas Katrin és Tamási Laura izgatottan vágtak bele a székes feladatba, de Erika tetszését egyikük sem nyerte el igazán. A többi mentor hiába dicsérgette a versenyzőket, Erika egyáltalán nem hallgatott rájuk, és egyből hazaküldte a lányokat. Peti, Alex, Laci és Dávid is értetlenül kapkodták a fejüket.

„Én döntök” – Herceg Erika mérgében az asztalra csapott

„Nagyon tehetséges vagy, de nem vagy még felkészülve a versenyhez” – jelentette ki Erika Mata Krisztiánnak, amin a mentorok teljesen ledöbbentek. Ők ugyanis mindenképpen adtak volna egy széket a versenyzőnek. Szóvá is tették értetlenkedésüket Erikának, akinél hirtelen elszakadt a cérna.

„Azt érzem, hogy semmi sem jó, amit csinálok” – Herceg Erika kikészült a mentortársaitól

Szabó Martin, Lingura Tibor és Horváth Andrea is egyből kaptak széket Erikától, a többi mentor viszont nem igazán értette ezeket a döntéseket, amit szóvá is tettek.

Herceg Erika: Sajnos fel kell állítanom

Elérkezett a székes feladat legkeményebb pillanata: Erikának fájó szívvel több versenyzőtől is el kellett búcsúznia. Végül Lakatos Liliána, Nagy Gréta és Krága René is bizalmat kaptak a női mentortól.

Nemet mondott Herceg Erika ajánlatára egyik versenyzője

A női mentornak egyszer csak egy remek ötlet pattant ki a fejéből: össze akart állítani egy lánycsapatot. Erika már meg is álmodta Nicuta Andreea Nicoleta, Zopcsák Hanga és Nagy Melissza formációját, az utolsó versenyző viszont nem élt a női mentor ajánlatával. Erika teljesen összetört a meghiúsult terve miatt, és nem bírta visszafojtani a könnyeit.

„Megmentetted a napomat, ez volt az a finálé, ami visszahozott az életbe” – Bodrogi Enikő könnyeket csalt Herceg Erika szemébe

A mentorok és az egész közönség állva tapsolt Enikő produkciója után. „Egyértelműen adok neked egy széket” – mondta rögtön Erika. Végül Lingura Tibornak kellett átadnia a helyét Enikőnek, így a srácnak idén sem sikerült bejutnia a Mentorházba.

Legyél te a 2023-as X-Faktor győztese! Jövőre is visszatér Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatója az RTL Klubra. Ha úgy érzed, benned van az X, jelentkezz! A te álmod következik!

Jövő héten szombat este folytatódik a Tábor, ahol ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti döntenek arról, kiket visznek majd a Mentorházba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor