Egyedi tervezésű esküvői ruhák nyűgözték le a Cápákat

Egyedi tervezésű esküvői ruhák nyűgözték le a Cápákat
Magyar cider, híraggregátor fiataloknak, különleges macik, valamint egyedi tervezésű alkalmi és esküvői ruhák – ezekkel a befektetési ajánlatokkal érkeztek a vállalkozók a Cápák elé az üzleti showműsor kilencedik adásában. Az évad végéhez közeledve már várják az újabb vállalkozókat, javában tart a jelentkezés a Cápák között folytatásához.

A Cápák már várják a vállalkozók jelentkezését a Cápák között üzleti showműsorba. Az ott bemutatkozók nemcsak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem lépnek üzleti partnerségre a Cápákkal, továbbá a műsor partnereinek különdíjaira is esélyesek.

Gál Andrea angol férjével, Keithszel vágott itthon a ciderbizniszbe. A MadDog termékeit egy Heves megyei üzemben készítik, az alma kipréselésétől kezdve a felcímkézésig mindent maguk csinálnak, igazi családi vállalkozás. Italaik 100% almalé erjesztésével készülnek, melyhez az alapanyagot a helyi almaültermesztőktől szerzik be. Jelenleg kézműves sörözőkben, webshopokban, kisebb boltokban értékesítik almaboraikat, de szeretnék a vállalkozást magasabb szinte emelni, melyhez Andrea 20 millió forintot kért a Cápáktól 5%-os üzletrészért cserébe. Sikerült Andreának elnyerni a Cápák tetszését? Lássuk a videókat!

Az almabor szeretete hozta össze férjével – saját cider márkát alkottak meg. Gál Andrea a férjével közösen alapította meg a MadDogot, a 100% almaléből készült cidereket gyártó vállalkozást. Termékeik a kipréseléstől egészen a palackok felcímkézéséig saját kezűleg készülnek. Andrea célja, hogy családi vállalkozásukat magasabb szintre emeljék, ezért 20 millió forintot kért a Cápáktól 5 százalék tulajdonrészért cserébe.

Sarokba szorították a Cápák a vállalkozót? A befektetők szerint előbb a már meglévő kapacitást kell kihasználnia a MadDog cider készítőinek, és csak utána érdemes elgondolkozniuk a bővítésen. Ráadásul a cégértékeléssel sem értettek egyet a Cápák.

Viniczai Benedek cápának öltözve érkezett. Vállalkozása, a Hírflip tulajdonképpen egy olyan híraggregátor, mely a mesterséges intelligencia segítségével gyűjti össze, kategorizálja, majd az érdeklődési körnek megfelelően mutatja a felhasználóknak a nap híreit. Előnye, hogy a szoftver már bejelentkezés nélkül személyre szabja a híreket, a vállalkozásnak pedig az átkattintásokból lesz majd bevétele a szerződéskötések után. Benedek a befektetőknek 30 millió forintért ajánlott 10%-os üzletrészt. Mit szóltak a Cápák Benedek merész fellépéséhez? A videókból kiderül! Ő lehetne az új Cápa? Viniczai Benedek, aki a TikTok Szellő Istvánjának tartja magát egy híraggregátor ötletével érkezett a Cápák elé, ami mesterséges intelligencia segítségével gyűjti össze a híreket, kategorizálja azokat, majd a felhasználó érdeklődési köre szerint jeleníti meg őket.

Balogh Pétert még sohasem látták ilyen mérgesnek Cápatársai A higgadtságáról híres Cápa hiába igyekezett többet megtudni Benedek üzleti tervéről, nem jutott közelebb a HírFlip megértéséhez.

Nádas-Laber Zsuzsa számára vállalkozása több, mint üzlet, egy küldetés. Az Angyal maci alapítója elhunyt hozzátartozók kedvenc ruháiból készít macikat, melyekben igény esetén a hamvak is elhelyezhetők. Munkatársaival igyekeznek a maximális tiszteletet megadva a macikat az elhunyt személyhez hasonlóra alakítani, hogy evvel is segíteni tudják a megrendelők gyászmunkáját. A macik mellett egy második brand is megszületett, Zsuzsa már ölelő plédeket is készít a kapott ruhákból. A vállalkotó 10%-os üzletrészt ajánlott a Cápáknak 15 millió forintért cserébe. De mit gondoltak a Cápák a vállalkozásról? A válasz a videókban. Elhunyt emberek ruháiból készít plüssmackókat, így segítve a gyász feldolgozását Nádas-Laber Zsuzsa, az Angyal maci alapítójának küldetése, hogy segítsen embertársainak a legnehezebb időkben. A vállalkozó nem csupán macikat készít az elhunytak öltözékéből, ölelő plédeket is lehet rendelni tőle.

Így reagáltak a Cápák az elhunytak ruháiból készült plüssmacikra Az Angyal macik és a vállalkozás története megviselte a befektetőket. A videóból kiderül, hogyan fogadták a Cápák a gyász feldolgozását segítő ötletet.

Zajkás Benedek és Adorján Ramóna nem csak vállalkozásukban, a magánéletben is társak; míg Benedek a pénzügyi és üzleti teendőket intézi, addig Rami szabadjára engedheti kreatív energiáit. Rami táncos múltja során került közel a divat világához, egy sikeres megrendelés után kezdett el alkalmi és esküvői ruhákat készíteni. Ruhái kézzel készülnek, mind egyedi haute couture darabok, melyeket a menyasszonyokkal közösen igazítanak úgy, hogy a lehető legjobban tükrözze a személyiségüket. Ramiék 12%-os részesedést ajánlottak 12 millió forintért. A fiatalok leginkább Szabina befektetésében reménykedtek, de vajon sikerült meggyőzniük a vállalkozót? Nézzük a vieókat! Ismerd meg a RAMI Wedding mögött álló vállalkozókat Zajkás Benedek és Adorján Ramóna nem csak a munkában, a magánéletben is társak, és közösen vezetik menyasszonyi- és alkalmi ruhákkal foglalkozó vállalkozásukat.

"Két öregúr egy modell helyett” – Lakatos István és Balogh Levente beszáll az esküvő-bizniszbe? A RAMI Wedding Tomán Szabina, Balogh Levente és Lakatos István érdeklődését is felkeltette, azonban végül csak két Cápa fogott kezet Zajkás Benedekkel és Adorján Ramónával.

A SPAR Magyarország Hungaricool különdíját pedig a MadDog kapta, a RAMI Wedding Dress pedig azon túl, hogy elnyerte a Telekom Digitálisan Tettrekész különdíját, esélyes a K&H Bank Innovációért és Fenntarthatóságért különdíjára is. Sikersztorik: Lakatos István befektetése után óriási növekedést ért el az AGNI'S Szabó Ágnes egyedi fából készült táskáiért két Cápa is versengett az előző évadban. A vállalkozónő végül Lakatos István mellett döntött, akivel nagy sikereket értek el az elmúlt időszakban.

Sikersztori: Az egykori Smartkosár megtízszerezte az árbevételét a Cápák között után Három évvel ezelőtt indult a Smartkosár (ma már ROKSH) története, ami akkor egy árösszehasonlító oldalként üzemelt. Mára kiskereskedelmi online boltot üzemeltetnek, házhozszállítást végeznek, saját futárjaik vannak, és ellátják több nagy márka teljes online kereskeskedelmi szolgáltatását.

A következő adásból: Veszélybe kerül Moldován András látása a következő adásban? Bár a Cápák között 10. részében bemutatásra kerülő termék nem okoz látásproblémát, András mégis a szemét fájlalja, ezért a Cápatársak viccelődve némaságot okozó szer felől érdkelődnek a vállalkozónál. További részletek vasárnap 18:50-kor az üzleti showműsor következő részében az RTL Klubon.

A Cápák között című üzleti show-ban a Cápák a vállalkozásoknak csak befektetési ajánlatot tesznek, ekkor még nem végleges egyik megállapodás sem. Az epizódok az adások után visszanézhetők az RTL Most felületén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!