Egy nap alatt 13 ezer dislike-ot kapott Kulcsár Edina új videóklipje

Egy nap alatt 13 ezer dislike-ot kapott Kulcsár Edina új videóklipje
Lassan eléri az egymilliós megtekintést.

Jó ideje már, hogy beharangozta új videóklipje érzekését Kulcsár Edina, aki azt ígérte, hogy ezzel a dallal megértjük majd, mi történt a szerelmi életében, ami egy ideje lázban tartja az embereket - írja a 24.hu. Januárban jelentette be, hogy férjével, Szabó András Csutival elválnak, de két közös gyereküket továbbra is együtt nevelik majd. Alig egy héttel ezután pedig már arról írt Instagram-oldalán, hogy újra szerelmes, méghozzá egy G.w.M nevű rapperbe, akivel jelenleg egy párt alkotnak. Kulcsár Edina szerint elsősorban a zene hozta össze őket egymással, ahogy G.w.M írta azt a dalt is, amit a szépségkirálynő felénekelt, és amihez klipet is forgattak.

Az Egyetlen szó című dalt január 24-én, délután ötkor töltötte fel új YouTube-csatornájára, és a 24.hu arra volt kíváncsi, hogy huszonnégy óra alatt mennyien nézik meg a klipet. A platform adatai szerint egy nap elteltével kicsivel több mint 807 ezer felhasználó volt kíváncsi a videóra, ami elég jó teljesítmény és minden esély megvan arra, hogy nemsokára átugorja a milliós megtekintést.

Annak ellenére, hogy a YouTube elrejtette a dislike-ok számát a videók alatt – ezen ByeAlex fel is háborodott – egy egyszerűen letölthető, internetes bővítménnyel bárki megtekintheti, hogy hogyan áll ez a számláló, amit csak a feltöltő lát. Kulcsár Edina videóklipje alatt ez cikkünk írásakor 13 ezret mutat, ami háromezerrel több annál, mint amennyien a like gombra kattintottak. Erre amiatt voltak nagyon kíváncsiak, mert Kulcsár Edina letiltotta a kommentelés lehetőségét mind YouTube, mind pedig Instagram-oldalán, így nem igazán lehet tudni, hogy mit gondolnak a követői a dalról.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina