Egy 84 éves brit farmer a YouTube új sztárja

Egy 84 éves brit farmer a YouTube új sztárja
John Butler videói a koronavírus-járvány alatt lettek igazán népszerűek, mert a nézői szerint a videói segítenek oldani a bennük lévő szorongást és feszültséget.

A világ minden részéről kapja a hálálkodó üzeneteket az a 84 éves brit gazda, akinek ismertsége a koronavírus-járvány alatt kezdett meredeken felfelé ívelni a YouTube-on. John Butlernek mostanra már több mint 125 ezer feliratkozója van, videóit pedig világszerte több mint 13 milliószor tekintették meg.

A BBC beszámolója szerint az idős férfi még 2016-ban lett ismert az online ASMR-közösségekben (Autonomous Sensory Meridian Response – hanghatásokkal kialakított érzéki élmény, agyi orgazmusnak is nevezik), miután készült vele egy interjú. Butler rendkívül megnyugtató orgánumával képes hatni a nézőire, miközben a számára legfontosabb dologról, a meditációról beszélhet nekik.

A videói alatt sorakoznak a hozzászólások, amelyben megköszönik a nézői, hogy beszél hozzájuk. Úgy vélik, a koronavírus-járvány idején rengeteget segített abban, hogy oldja az emberek szorongását, és a bennük felgyülemlett feszültséget.

Az angliai Bakewellben élő Butler a BBC-nek úgy nyilatkozott, valójában fogalma sem volt arról, hogy mi az a YouTube, még nagyon az internetet sem ismerte.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!