Dráma és könnyek az X-Faktor táborában

Dráma és könnyek az X-Faktor táborában
Az X-Faktor táborában szombat este kiderült, a mentorok melyik kategóriát kapják 2021-ben. Gáspár Laci pedig nehéz döntések előtt állt és akadt olyan versenyző is, aki könnyeket csalt a mentor szemébe.

Az X-Faktor előző 9 évadában a lányok, fiúk és zenekarok mellett a negyedik kategória a 25 pluszos versenyzők voltak. A 10. évadban azonban annyi tehetséges fiatal érkezett, hogy a korhatár 22 pluszosra módosult. A tábor első adásában teljesült Gáspár Laci kívánsága, hiszen a 22 pluszos kategóriát kapta. Csobot Adél a zenekarokkal vág majd neki a következő megmérettetésnek, Puskás Peti a lányokkal bizonyíthat, ByeAlex pedig a fiúkkal indul a mentorházba.

A székes feladatot a 22 pluszos kategória kezdte. Gáspár Laci székeinek megszerzése nem volt egyszerű feladat, hiszen a mentor sorra küldte haza a versenyzőket, csak a hatodik énekesnek sikerült meglágyítani Laci szívét és széket szereznie. A mentorok pedig nem mindig értettek egyet Laci döntéseivel, így feszült pillanatokból sem volt hiány.

Vasárnap este a tábor második adása következik: jön Adél, Peti és Alex, akik Lacihoz hasonlóan nem adják majd könnyen a mentorházba vezető székeket. Ők Gáspár Laci mentorházas versenyzői! Kiderült, hogy ki az a hat énekes a 22 éven felüliek közül, akik továbbjutottak az X-Faktor következő fordulójába, a Mentorházba.

Puskás Peti beadta az ellenszérumot a kóborlók ellen! A mentor azt hitte, hogy Rambóék produkciója ki fogja lőni őket az űrbe, végül azonban csak az egyikük juthatott tovább a csoportos feladatból.

Balhé a Táborban: két domina csapott össze az X-Faktor színpadán Laura és Krisztina a csoportos feladatra való felkészülés során többször összeveszett. A vita ráadásul a színpadon is folytatódott!

Gáspár Laci VV Virágnak: "Konkrétan egy tiszta hangod nem volt!” A legutóbbi ValóVilág szériában megismert Ledneczky Virág nem nyűgözte le a mentorokat a Táborban. Csapattársa, Luiz pedig bármit megtett volna, hogy egy másik dalt választhasson magának a "When the Rain Begins to Fall" helyett.

Gáspár Laci ikertestvére is feltűnt az X-Faktor Táborában? Kiderült, hogy Imi Plaza Laci "stílustestvére", amit a mentorok természetesen nem tudtak szó nélkül hagyni.

Dráma az X-Faktorban: külön folytatja a szerelmespár? A The Match tagjai közül csak Péter nyerte el a mentorok tetszését, ezért felajánlották, hogy szerelme nélkül, egyénileg folytassa a versenyt. Vajon ez mit jelent a kapcsolatukra nézve?

Botrány: Hörcher László elkésett, majd jelenetet rendezett a Táborban A gitártöréseiről elhíresült versenyző lekésett a csoportos feladatról, ezért szólóban állt színpadra. Peti és Laci megtréfálták a botrányhős művészt, és eltüntették a gitárjait. Nézd meg, hogyan reagált!

A Válogatón remekeltek, a Táborban csalódást okoztak! Leah és Kamilla jól teljesítettek a csoportos feladatnál, Patrik és Margie azonban nem tudták megugrani a Válogatón nyújtott szintet. Vajon megenyhül a mentorok szíve, és kapnak még egy esélyt?

Gáspár Laci dala csúnyán kifogott a versenyzőkön! Szinte mindenki elbukott a mentor "Hurrikán" című dalával. A Tábor versenyzői képtelenek voltak megjegyezni a dalszöveget, és ez már a produkciók legelején összezavarta őket.

Íme a zenekarok különleges feldolgozásai a Táborban! A "Nem táncolsz jobban, mint én" és az "I Wanna Be Your Slave" a legkülönfélébb stílusokban csendült fel az X-Faktor Táborában, a VOISINGERS kórust azonban csak egyetlen feltétellel engedték tovább a mentorok!

Balázs Alex olvasva rappelt, mégis lenyűgözte a mentorokat A mentorok joggal voltak kiakadva a srácra, aki 20 perccel a színpadra lépés előtt írta meg szövegét, majd olvasószemüvegét felvéve kezdett el rappelni. A végén azonban elismerték, hogy előadásával még egy gyorsolvasó versenyt is megnyert volna.

Új rapduó alakult az X-Faktorban! A Táborban a rapperek külön feladatot kaptak: egy számukra ismeretlen zenei alapra kellett saját szöveget írniuk. A csapatok annyira jól tudtak együttműködni, hogy egy új formáció is létrejött!

Ők azok, akik egyénileg nem, de csapatban folytathatják az X-Faktort A mentorok meghozták a döntést, és csapatokat alkottak, új esélyt adva ezzel a versenyzőknek!

Kiderült, hogy melyik kategória versenyzőit kapják a mentorok! A Lányok, a Fiúk, a Zenekarok és a 22 év felettiek csapata gazdára talált. Mutatjuk, hogy melyik mentor melyik kategória élére állt!

Gáspár Laci bekeményített: A mentor sorra hazaküldte a versenyzőit! Sokáig egyetlen versenyző sem foglalhatott helyett a székeken, Gáspár Laci ugyanis szigorúan értékelte a produkciókat, és csak a legjobbak számára tartogatta az ülőhelyeket.

Megtört a jég! Ő nyerte el az első széket Gáspár Lacinál! Csobot Adél sikeresen meggyőzte mentortársát, hogy ültesse le Szilvit az egyik székre!

"Kontrollálsz és hibát keresel végig!” - Gáspár Laci kiakadt mentortársaira A 22 év felettiek székes feladatánál nem mindig egyezett a mentorok véleménye Gáspár Laciéval, akinél egy idő után betelt a pohár.

Őt tartja Gáspár Laci az idei évad egyik legjobb énekesének Kocsis Paulina nemcsak a közönséget, de a mentorokat is levette a lábáról. A lány produkciója után Alex és Adél is állva tapsoltak.

Gáspár Laci végül feladta elveit a székes feladatnál Bár a mentor megfogadta, hogy nem fog buszmegállót csinálni az X-Faktor színpadából, mégis kénytelen volt több - már leültetett - versenyzőt hazaküldeni a székes feladatnál.

Majdnem széket kapott, de olyat mondott, hogy azonnal távoznia kellett! Gáspár Laci mentortársai véleménye ellenére széket szánt Viktóriának, ő azonban hamar elrúgta a pöttyöst a mentornál...

Mohácsi Anett világszínvonalú produkciójával megríkatta Gáspár Lacit A mentor szerint Anett a Válogató óta rengeteget fejlődött, amit mi sem bizonyít jobban, mint az ováció, amit a produkciója után kapott, és hogy az összes mentor állva tapsolta őt.

Gáspár Laci dilemmája: "Imi Plazában megvan az X-Faktor, de nem énekelt jól!” Puskás Peti nagy kedvence Imi, aki bár sokat hibázott a Tábor székes feladatánál, végül mégis kapott még egy esélyt Lacitól.

Először rappelt magyarul Catherine Dederick Mardoll! Mardollt eddig csak angolul hallhattuk rappelni, az X-Faktor Táborában azonban kivételt tett, és magyar nyelvre váltott!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor