Decemberben is a szórakozásé a főszerep az RTL felületein

Decemberben is a szórakozásé a főszerep az RTL felületein
Érdemes az ünnepi hangolódás előtt, két bevásárlótúra között az RTL műsorkínálatával megpihenni, a felhőtlen kikapcsolódás garantált!

Szombat esténként újra itt A mi kis falunk 7. évada, az RTL sikersorozatának vadonatúj évadában az is kiderül, hogyan ünneplik a karácsonyt Pajkaszegen és kik térnek vissza a faluba a jeles ünnepre. Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel mutatják be életük mindennapjait a kis faluban. Gyuri (Lengyel Tamás) visszatér Pajkaszegre a karácsonyi ünnepekre, természetesen Erikával (Lovas Rozi), aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe. A két közkedvelt szereplő, Szifon és Baki (Debreczeny Csaba és Kerekes József) elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, de Laci és Saci (Bánki Gergely és Sodró Eliza) kapcsolatának fejleményeibe is betekinthetünk.

A pajkaszegi kalandok után vasárnap esténként a Monet étterem alkoholista és sportfogadás-függő séfjének, Győzőnek (Schneider Zoltán) mindennapjait követhetjük nyomon, decemberben is a szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat, A Séf meg a többiek régi új nézőit. Hétköznap esténként is érdemes az RTL csatornáját választani, karácsonyig még együtt izgulhatunk A Konyhafőnök VIP versenyzőiért, akiknek gasztronómiai teljesítményét Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel értékeli.

A Film+-on sikerfilmek uralják majd az estéket: december 10-én este Tom Hardy főszereplésével a Venom, december 18-án pedig a Törésvonal lesz látható Dwayne Johnsonnal a főszerepben.

A megújult RTL KETTŐ műsorán esténként a Showder Klub új évadának stand-upos nagyágyúival űzhetjük el a mindennapok gondjait, akiket a luxusbörtön lakói követnek a Való Világ 11. szériájában.

A Cool-on december elején a második évaddal folytatódik a S.W.A.T. – Különleges egység, de ide érdemes összegyűlnie Pajkaszeg lakóinak rajongóinak, hétköznap esténként az ötödik és a hatodik széria dupla epizódjaival hangolódhatnak az új évadra.

A digitális térben is érdemes az RTL-t választani, az RTL+ Magyarország új, előfizetéses streaming-szolgáltatása, reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét immár RTL Light, illetve RTL Active névre keresztel csomagjukban. Itt tehát továbbra is vissza lehet nézni a lineárisan sugárzott műsorok nagy részét. Mivel nincs streaming reality nélkül, a ValóVilág villából az RTL+ előfizetéses felületén követhető a 24 órás közvetítés, ahol a nézők bármikor bepillanthatnak a villalakók vágatlan életébe.

Ezen a felületen debütált és csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető A Király, a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat, itt láthatók a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök epizódjai is, valamint Ki vagy te címmel egy szókimondó sorozat is megérkezett a felületre.

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Közülük is kiemelkedik az RTL+ előfizetői számára már elérhető, világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez, valamint az alkotópáros a Kék Zónákról készített sorozata, A hosszú élet titkai is. Az On the Spot alkotói a jól ismert sorozat vadonatúj évada mellett producerként járultak hozzá további dokumentumfilmek elkészítéséhez is, amelyek szintén itt debütálnak majd.

Az RTL+ előfizetői számára látható Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő, Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, melynek felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről. Az exkluzív hazai tartalmak mellett hollywoodi filmekből, sikersorozatokból sincs hiány az RTL+-on, és az RTL legnépszerűbb európai sorozatai is láthatóak a streaming-platform előfizetéses csomagjában. A nézők a streaming-szolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL, film, sorozat