Daniel Radcliffe és Erin Darke első gyermeküket várják

Daniel Radcliffe és Erin Darke első gyermeküket várják
A Harry Potter sztárja apa lesz, ő és barátnője már tíz éve vannak együtt. A színész azt nyilatkozta, megóvná gyermekeit a fiatalkori hírnévtől, amin ő átesett.

A 33 éves Daniel Radcliffe és a 38 éves Erin Darke a Kill Your Darling című film forgatása alatt találkoztak, és több közös munkájuk is volt az évek során. Azóta tíz év telt el, és a pár még mindig együtt van, sőt most első gyermekük születését várják. “Nagyon szép életem van. A barátnőmmel már majdnem egy évtizede vagyunk együtt”- mondta Daniel Radcliffe.

A színész a kapcsolatát is távol tartja a reflektorfénytől, most pedig arról beszélt gyermekeit is megóvná a nyilvánosságtól. El szeretné kerülni, hogy gyermekei híresek legyenek és rossz hatások érjék őket. Beszélt arról is, hogy őt mennyire megviselte, hogy fiatalon hirtelen sztár lett, és sokáig nem találta magát utána. Alkoholproblémái voltak, és sokat küzdött, hogy jobban legyen, nem akarja kitenni ennek a gyermekeit. Mégis örülne neki, ha megnéznének forgatásokat, mert szerinte érdekes lenne számukra, és a filmezés egy varázslatos dolog.  "Az álmom az, hogy amikor belépnek egy film díszletei közé, azt mondják, milyen jó lenne, ha a művészeti osztályon dolgozhatnának, és stábtagokká akarnának válni.”

Lead fotó: Monica Schipper/Getty Images for Paramount Pictures

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!