Curtis a Dzsungel királya!

Curtis a Dzsungel királya!
Balázs és Jani három héten kitartóan tette próbára a celebek tűrőképességét. A nézők véleménye szerint, aki a legjobban bírta a strapát az Curtis, így ő lett 2022-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese és egyben a Dzsungel királya.

Ő lett a 2022-es Celeb vagyok, ments ki innen! győztese Rákezdett a zenekar, táncosok lepték el a tábort és rózsaszirmok is hullottak az égből, miután Balázs és Jani kihirdették a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának győztesét. Alkalomhoz illően pedig átadták a trónon ülő celebnek a koronát, a jogart és a fából készült ananászt is.

Fecó rejtélyes körülmények között tűnt el a táborból Kalandos éjszakájuk volt a táborlakóknak. Fecó eltűnt, ami miatt Vanda teljesen pánikba esett. Ha ez nem lett volna elég, még ijesztő morgásokat is hallottak az éjszaka közepén, amik mögött természetesen Balázs és Jani állt. De szerencsére Ádám résen volt, és egy konyhakéssel felvértezve ment megnézni, hogy mi lehet a zaj forrása. Curtis át is aludta volna az egészet, ha nem keltik fel őt is, hogy segítsen megkeresni Fecót.

„Ez egy igazi viking feladat volt” – Íme az utolsó Kincsvadászat A celebek részt vettek az utolsó Kincsvadászaton, ami egy igazi heroikus küzdelem volt mindannyiuk számára. A folyó sodrásával megküzdve kellett oda-vissza menniük a két part között. Bár nagyon éhesek és fáradtak voltak, de ez sem zavarta őket, hogy teljesítsék a Kincsvadászatot.

Ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik helyezettje Balázs és Jani ellátogattak a táborba, hogy kihirdessék a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának bronzérmesét.

Félelem nélkül küzdöttek az utolsó Bátorságpróbájukon a celebek A versenyben maradt három celeb részt vett az utolsó Bátorságpróbáján is, ahol méterekkel a víz felett állva kellett minél tovább a levegőben tartaniuk egy labdát.

„Életem legmeghatározóbb három hete volt ez” – kedvenc ételüket kapták a celebek az utolsó vacsorájukon A kimerítő és eseménydús három hét után bőven megérdemeltek egy ünnepi vacsorát a versenyben maradt celebek. Ha kíváncsi vagy, hogy miként mulatott három pasi egy dzsungel közepén, akkor nézd meg a videót!

Best of: Így jutott el Curtis a döntőig Az újpesti rappernek kalandos út vezetett a döntőig, nézd meg, hogy melyek voltak a legjobb pillanatai a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában.

Best of: Így jutott el Fecó a döntőig Frohner Fecónak kalandos út vezetett a döntőig, nézd meg, hogy melyek voltak a legjobb pillanatai a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!