Curtis: ″Nem hétvégi apuka vagyok!″

Curtis: ″Nem hétvégi apuka vagyok!″
″Amikor hibáztam, vállaltam a felelősséget.″

Curtis végül megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! kaland-realityt. Pedig csak azért vállalta, hogy az emberek lássák, már nem drogozik - írja a BlikkRúzs.

-Mit csinál, mióta a dzsungel királyaként hazatért Kolumbiából?

- Egy hét pihenőt adtam magamnak, így most már stúdiózom. Dalszövegíróként csomó ötletem lett a dzsungelben, amit nem tudtam leírni, a fejemben hoztam el. És lesz egy közös dalunk Horváth Charlie-val is, azt rakjuk össze. Ő a kedvenc előadóm, a legnagyobb tanár. Már az óriási elismerés, hogy jóban vagyunk, és szánt rám időt. Az, hogy dalt is csinálunk, a karrierem csúcsa.

- A dzsungel-realityben lejátszott videóból kiderült, jóban van kisfia édesanyja és az ön szerelme. Ezt hogy sikerült elérnie?

- Ez intelligencia kérdése. Ebben partner a volt feleségem, Kriszti és a párom, Judy is. Úgy éljük az életünket, hogy a kisfiunk, Doncsi az első. Lehetnek sérelmek, sértettség, de a vége mindig az, hogy intelligensen megbeszéljük, mert a legfontosabb, hogy Doncsinak tökéletes, kiegyensúlyozott élete legyen. Beláttuk, hogy nem tudunk együtt élni, de attól még jóban vagyunk. Hála istennek jóban vannak Judyval is. Egy utcára laknak tőlünk, megyek Doncsiért az oviba, akkor látom, amikor csak akarom. Nem hétvégi apuka vagyok, azt nem bírnám ki. Nekem a család a legfontosabb. A párkapcsolatunk nem működött, de ott vagyok az életükben, támogatom őket, mindig számíthatnak rám.

- A volt feleségének is van új kapcsolata?

- Van, és jól kijövünk egymással. Kriszti párjának is van egy kisfia.

- Visszatérve Kolumbiára: azért ment ki, hogy bizonyítson?

- Inkább azért, hogy eloszlassam azokat az álhíreket, amik újabban napvilágot láttak rólam. Amikor hibáztam, akkor abba beleálltam, vállaltam a felelősséget. Volt, ami volt, nem fogok hazudni. De most, hogy igazságtalanul rám akarják húzni a vizeslepedőt, az nem jó. Szerencsére jött ez a műsor, amiben tudtam bizonyítani az igazam - és mellette még meg is kedveltek az emberek... Három hétig folyamatosan vett a kamera, ennyi ideig képtelenség megjátszani magad. Én tudom, voltam függő, három nap után jött a sóvárgás, és akkor olyan kellemetlen voltam, hogy az nem igaz. Az volt a lényeg, hogy az utolsó napig bent legyek a műsorban. Tisztáztam magam, az, hogy megnyertem, csak plusz jó. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Curtis