Cristiano Ronaldo újra a Premier League-ben

Cristiano Ronaldo újra a Premier League-ben
Korunk legnagyobb figyelemmel követett futball csillaga és egyik legjobb játékosa, a ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a nyár nagy szenzációjaként a Premier League-ben szereplő Manchester Unitedhoz és ezzel a lépéssel a Spílerek képernyőire is igazolt.

Ronaldo pályafutása első szakaszában háromszor is megnyerte az angol bajnokságot a United mezében, egy FA-kupa és gólkirályi címet is szerzett, igazi klublegendaként távozott a vörös ördögöktől. Két spanyol és olasz bajnoki cím, négy Bajnokok Ligája győzelem és aranylabdával később a sikereit megalapozó klubja hívására hagyta ott a Juventust és az olasz bajnokságot, a Serie A-t.

A nézők mellett a Spíler angol futballal foglalkozó stábjában is nagy a várakozás a bombaigazolás kapcsán:

Baumstark Tibor a Premier League házigazdája: Cristiano Ronaldo minden idők egyik legnagyobb futballistája és bizonyosan a legjobb 36 éves, aki valaha pályára lépett. A legjobbaknak pedig a legjobb versenysorozatokban kell bizonyítaniuk - még érdekesebbé, színesebbé téve azokat! Győztes típus, győzni érkezik ismét Manchesterbe, de garantálni egyelőre csak azoknak a győzelmét lehet akik nézik a Premier League-et.

Somos Ákos a Premier League kommentátorra: Soha nem hittem volna, hogy Cristiano Ronaldót még bajnoki meccsen közvetíthetem; elképzelni nem tudtam, hogy visszatér Manchesterbe; és fogadni mertem volna rá, hogy a United-szurkolók már soha nem fogják ünnepelni őt. De most azért belenéztem pár archív felvételbe, hogy szoktassam magam hozzá: hamarosan újra megtörténik. Hát, nem volt rossz az a hangulat az Old Traffordon, úgyhogy összességében nagyon örülök, hogy tévedtem...

Márkus Ádám a Premier League kommentátorra: A kétezres évek második felében nem ez volt a kérdés, hogy nyernek-e, hanem szinte csak az: mikor és mennyivel?! Cristiano Ronaldo 12 év után visszatér Manchesterbe, de vajon ezzel ismét a csúcsra kerülhet a rekordbajnok? Van még az ötszörös Aranylabdásban egy utolsó nagy hajrá, vagy ez már csak a tiszteletköre lenne? Izgatottan várom a válaszokat!

A Premier League meccsei a Spíler 1 TV-n és a Spíler Extrán láthatók.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!