Bíróság elé áll Kulcsár Edina új párja

Bíróság elé áll Kulcsár Edina új párja
Több mint három hónapja szakított G.w.M, azaz Varga Márk és Nagy Melanie, akik most a bíróságon találkoznak, hogy megegyezzenek a gyerektartás összegéről.

A rapper - aki családját Kulcsár Edináért hagyta el - a Mokkában azt állította, volt párja olyan magas gyerektartást követel tőle, amelyet még vezető beosztású emberek sem keresnek. Ami valahol érthető, hiszen a Blikk információja szerint a gazdagságával hencegő G.w.M. a korábban felvett lakáshitelt – amelyből még mintegy 25 millió forint van hátra – nem törlesztené tovább.

– Amikor tavaly Márk elment otthonról akkor megbeszélték, mennyi pénzt ad havonta. Malenie akkor még nem dolgozott, két kicsi gyerek ellátása pedig nem kis pénz – mondta a lapnak G.w.M egyik zenésztársa. – Bár mindketten elfogadták az összeget, úgy tudom, Márk úgy döntött, mégsem ad annyit. Szerinte egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért összesen 100 ezer forinttal számol. Ez nem sok, pláne, ha ebből kéne fizetni a hitelt, a rezsit, a pelenkát, a bevásárlást és a kislány óvodáját is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!