Berki Mazsi Balin gyógyul

Berki Mazsi Balin gyógyul
Berki Mazsi nagyon erős igyekszik lenni, és úgy tűnik, hogy szép lassan visszaléphet a fényre, amiben sokat segíthet neki a kislánya és az indonéz környezet.

Berki Mazsi is sokat tanult az elmúlt évek alatt, ő sem hozott mindig jó döntéseket, de igyekezett a lehető legjobb lenni, mind nőként, feleségként, és édesanyaként. A mostani helyzet azonban teljesen új, mert már esély sincs arra, hogy Berki Krisztiánnal újra randevúzzon, vagy hallja a hangját - írja a liner.hu.

Krisztián ideje korán, nem sokkal a 42. születésnapja előtt fejezte be földi pályafutását, ami Mazsi számára is hatalmas törést jelentett. Jelenleg Balin igyekszik újraépíteni a lelkét, és úgy tűnik, szépen halad előre, újra aktívvá vált a közösségi médiában, amin keresztül rengeteg támogatást kap.

„Van amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj.” – írta az újabb érzelmes és mélyebb bejegyzésben Mazsi, aki egye erősebbé válik.

„De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj. Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani.” – folytatta a gyászoló özvegy és édesanya.

„Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen. Most már tudom, mit jelent elveszíteni. Most már értelek Téged is, aki hasonló fajdalmon megy át.” – üzent a sorai között Berki Mazsi.

„De csak mi értjük egymást, mert az életet érezni kell és nekünk most ezt az érzést kellett megértenünk. Már azt is tudom, hogy a kérdésekre sokszor nincs válasz. Ez is nehéz, de akkor is tovább kell menni…”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Berki Mazsi