Balogh Levente befektetési javaslatokkal tesztelte jelöltjeit

Balogh Levente befektetési javaslatokkal tesztelte jelöltjeit
A 12. munkanapon Balogh Levente egy komoly üzleti kihívás elé állította a jelölteket. Egyedül egy csapat hozott jó döntést, így három csapat egy egyszerű feladatban kapott lehetőséget arra, hogy biztosítsa a továbbjutását. Betti, Rita és Gergő azonban még ezt sem tudta megugrani, ám Betti megúszta a kiesést előző napi teljesítménye miatt. Rita és Gergőn közül valaki nem tudta meggyőzni az elnök urat, így egyikük számára véget ért a verseny, a másik jelölt viszont kapott egy újabb esélyt.

Négyből 3 csapat is mellé lőtt a Balogh Leventének tett befektetési javaslataikkal

Egy elhagyott ipari terület hasznosítására érkeztek befektetési ajánlatok, amikből a jelölteknek kellett kiválasztaniuk azt az egyet, ami szerintünk érdekes lehet Balogh Levente számára. Az opciók között szerepelt egy fesztiválközpont, egy idősek otthona és egy kalandpark is.

 

4 és fél millió forintot bízott elnöki asszisztens jelöltjeire Balogh Levente

Az összetettebb, befektetéssel kapcsolatos kihívás után egy egyszerűbb feladatot bízott Balogh Levente azokra a csapatokra, akiknek nem sikerült teljesíteniük az első megmérettetést.

 

Gombár Betti számon kérte Kása Esztert, hogy mit tett ellene

Gombár Betti csapata mind a két feladatban utolsó helyen végzett, ezért őt is megérintette a veszélyzóna szele. Kása Eszter viszont a biztonsági zónából figyelhette csapatával a többi jelölt küzdelmeit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!