Az egyesült Guazabara törzsben folytatják a legjobbak a Survivort!

Az egyesült Guazabara törzsben folytatják a legjobbak a Survivort!
Véget ért a Törzsek háborúja. Megkezdődött a Túlélők harca az egyesült Guazabara törzsben, de két játékosnak már most a Holtak Szigetére kellett távoznia.

A keddi adás előzetese: Dani leesik egy szikláról! (09.21.) A Survivor kedd esti részében Evelin és Catherine elfoglalják a Holtak Szigetét, a Guazabara játékosai ínycsiklandó reggeliért küzdenek, Dani pedig veszélybe kerül!

Adásrészletek: Máté kiakadt Zsófira: „Ki vagy te, valami játékvezető?” A celeb játékos felháborodott Zsófi kijelentésén Zsolt kiszavazását követően, majd hangos szóváltás következett a Huraca'n törzsben.

Dani sokkoló hírt közölt a Yucahu tagjaival! A sárga csapat játékosai nem akarták elhinni, amit Dani mesélt nekik a Huraca'n törzsről.

Ezen a játékon dőlt el, hogy ki kerülhet az egyesült törzsbe! A Huraca'n és a Yucahu törzs egyesülésével megalakult a Guazabara, azonban csak tíz túlélő csatlakozhatott az új törzshöz. Íme a mindent eldöntő játék, melynek győztese védettségi nyakláncot kapott!

Két játékos a Holtak Szigetére került! Az egyesülést megelőző játékon a két legrosszabbul teljesítő túlélőre a Holtak szigete vár.

„Ha belehalok is, felfalok mindent” - Óriási lakoma várt a túlélőkre! A Guazabara törzs játékosai egy fergeteges bulin vehettek részt az egyesülés után, ahol ráadásul ehettek is egy jót az ünnepi menüből.

Zsófi a magányt választotta a bulizás helyett Egy védettségi amulett várt arra a játékosra, aki elfoglalta az egyesülés utáni buliban a trónt, ezzel megvonva magától az ételt és az italt.

Bálint és Zsófi flörtöltek egymással? A srác szerint Zsófi rosszul döntött, amikor a védettségi amulettet választotta a közös élmény helyett.

Alex és Juliska közösen álltak a zuhany alá! A játékosok három hét után először ragadhattak szappant és fürödhettek le.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor