Alig pár tízezer forintot tévedett, vitte is az értékes nyereményeket!

Alig pár tízezer forintot tévedett, vitte is az értékes nyereményeket!
Jól kalkulált a Tippelj és vidd el! keddi adásának finalistája. Istenes Bence pedig eltanult egy trükköt az egy játékostól, amit Csobot Adél ellen is be fog vetni.

Istenes Bence eltanult egy trükköt az egyik játékostól A 25 éves Vanda konkrét céllal érkezett a Tippelj és vidd el! című vetélkedőbe: egy robotporszívót szeretett volna nyerni, mert egy fóbiája miatt nem képes használni a hagyományos eszközt. A szokatlan iszony, és az ezzel járó előnyök annyira felkeltették Istenes Bence figyelmét, hogy a saját párkapcsolatában is alkalmazni fogja a játékos „trükkjét”.

Alig pár tízezer forintot tévedett a Tippelj és vidd el! finalistája: értékes nyeremények ütötték a markát Az RTL vetélkedőjének keddi részében Renáta jutott a fináléba. A játékos 400 ezer forintot tévedhetett, azonban szinte pontosan eltalálta a három termék árát, így értékes nyereményekkel távozhatott a Tippelj és vidd el!-ből. 

Előzetes: „Kiszabadultaaam!” – Istenes Bence vicces paródiája a Tippelj és vidd el! szerdai részében A Tippelj és vidd el! következő adásában többek között érkezik egy édesanya, aki az egyéves gyermeke mellől szabadult ki, és egy férfi, aki mindenben a feleségére hallgat. További részletek szerdán 20 órától az RTL vetélkedőjében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!