A március a nők hónapja a TikTokon

A március a nők hónapja a TikTokon
Bejelentette a TikTok, hogy mi mindennel készült márciusra.

Bejelentette a TikTok, hogy mi mindennel készült márciusra, merthogy náluk az egész hónapot a nőkre szánják. egyrészt a női tartalomelőállítókat, másrészt a cég női munkatársait és üzletasszonyokat ünneplik, és szeretnék rájuk irányítani a reflektorfényt - írja a Marketingmorzsák.

https://www.tiktok.com/@tiktok/video/6934524605944089862

Az esemény célja az, hogy megmutassák, milyen fontos szerepet töltenek be a nők a TikTok közösségének életében, és hogy különféle kezdeményezésekkel támogassák őket. A kezdeményezés különféle heti témákra összpontosít majd, de mind a “nők sokszínű és növekvő közösségét ünneplik”, emellett a női tulajdonú vállalatokat és márkákat is kiemelnék a “Pass the Mic” nevű kezdeményezéssel. Ebben női vezetők mesélik el a történetüket, és adnak inspirációt vagy ötleteket a feltörekvő generációnak.

Március folyamán különféle tematikus programokat mutatunk be népszerű alkotók, szeretett művészek és hírességek közreműködésével, akik erős nőként inspirációt jelentenek számunkra. A Nemzetközi Nőnapon, március 8-án külön hét órás TikTok LIVE telefont is szervezünk, hogy pénzt gyűjtsünk azoknak a szervezeteknek, amelyek elkötelezettek amellett, hogy támogatásokat és forrásokat biztosítsanak a nők számára” – írja közleményében a TikTok.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: TikTok