A fiúk szorult helyzetbe kerültek a Nyerő Párosban

A fiúk szorult helyzetbe kerültek a Nyerő Párosban
A Nyerő Páros utolsó fordulójában a még versenyben lévő párok a legjobb három közé jutásért küzdenek. Pataki Zita és párja, Ati a többiek döntése alapján a kiváltságokkal járó luxuslakosztályba költözhetett. A játékban a fiúk szorult helyzetbe kerültek, a lányok pedig erejüket megfeszítve küzdöttek, hogy megmentsék őket.

Könnyekben törtek ki a lányok a váratlan vallomásoktól Újabb feladatot kaptak a sztárpárok a villában. A fiúk izgatottan készülődtek, párjaik számára azonban meglepetés volt a reggeli program.

Guszti túl őszintén vallott a szőrös dolgokról? A színész válasza teljesen letaglózta feleségét, aki legszívesebben kapásból magára hagyta volna kikötözött szerelmét.

Michael Jackson után szabadon: Így moonwalkozik Pataki Zita Az időjós még a cipőit is elhagyta a játék hevében, ám egy pillanatra sem tántorodott meg. Különös mozdulatai Balázsnak is felkeltették az érdeklődését.

„Szólj, ha hívjunk orvost!” - Kinga rosszul lett játék közben LL Junior felesége erején felül küzdött az akadálypályát, majd a célba érve kimerülten roskadt össze.

Kinga visszautasította Vivi közeledését „Akkora nagy bunkóság” - Molnár Guszti felesége megpróbált beszélgetést kezdeményezni Kingával, de a lány rögvest elküldte. Vivi Gusztinak panaszolta el bánatát, aki köpni-nyelni nem tudott a sztori hallatán.

Odett intim titkot árult el Norbiról Újabb kínos titok látott napvilágot az Éjjel-Nappal Budapest sztárjáról, aki teljesen kifakadt Odettre, amiért elárulta a szokásait.

LL Junior rögtönzött rapszöveggel állt ki magukért A párosok este önmagukért kampányoltak, ki kellett fejteniük, miért ők érdemlik meg a Nyerő Páros trófeáját. Mindenki sajátos produkcióval „lépett színpadra”, a zenész pedig egy rappet is írt az alkalomra.

Előzetes: LL Junior 40 méter magasból zuhan a mélybe? (11.11.) A sztárpároknak minden erejükre szükségük lesz, hogy a versenytársaik mellett tériszonyukat is legyőzzék. Nyerő Páros ma este 21:00-kor az RTL Klubon.

Ezért nem mutatja Edina a sebezhetőségét Csuti előtt Kulcsár Edina a gyerekkori nehézségei miatt igyekszik mindig erősnek mutatkozni, de a Nyerő Páros belőle is kihozta a gyengébbik énjét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros