A Telekom vadonatúj platformja elhozza a 4K élményt

A Telekom vadonatúj platformja elhozza a 4K élményt
2021. március 23-tól a Telekom már Android TV rendszerű beltéri egységgel, a SmartBox segítségével biztosítja a TV szolgáltatást új TV előfizetőinek Telekom TV néven.

A szolgáltató ügyfelei megváltozott tartalomfogyasztási igényeihez igazodva az eddig elérhető TV szolgáltatásokon túl a Telekom fontos újítást hoz a tévénézés minőségében a kereskedelmi 4K adással, és új lehetőségeket biztosít az otthoni kikapcsolódás területén a SmartBox funkciói által. A tévénézők nem csak egy helyen érik el a valós idejű és a késleltetett tévézéshez ajánlott tartalmakat, de azokhoz belföldön bárhonnan, több eszközről is hozzáférnek, amennyiben igénybe veszik a Telekom TV GO szolgáltatást is. Így megvalósulhat az igazi több képernyős élmény: az egyik eszközön elindított film nézését egy másik eszközünkön zavartalanul folytathatjuk.

„Új TV platformunkkal, a Telekom TV-vel hatalmasat léptünk előre, hogy a hazai piacon kiemelkedő integrált élményt nyújtsunk a lineáris és az on demand alapú szórakoztatásban. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek otthon is mindig a legjobbat nyújthassuk a digitalizáció eszközeivel. Az új Telekom TV által az egész család, mindenki felfedezhet valami újat, tanulhat, inspirálódhat, kikapcsolódhat és ezzel magabiztosabban és biztonságosabban mozoghat a kiszámíthatatlan körülmények között is. Ezzel tudunk tenni azért, hogy az előfizetőink nyertesei legyenek a folyamatosan változó világnak” – mondta Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A felhasználók a SmartBoxukra különféle alkalmazásokat tölthetnek le a Google Play áruházból (ehhez Google fiókkal kell regisztrálniuk), azon külső adathordozón tárolt tartalmakat is lejátszhatnak, valamint ahhoz Bluetooth eszközöket (pl. fejhallgató, controller) is párosíthatnak. A Bluetooth távirányítóval lehetővé vált az ügyfélélményben szintén szintlépést jelentő hang alapú keresés. Egy előfizetéshez 3 db SmartBox igényelhető, amelyből egy alapból, díjmentesen jár a Telekom TV díjcsomagokhoz.

A Telekom TV előfizetői csomagok a korábbiakhoz képest tartalmukban és havidíjukat tekintve nem változtak, csak az elnevezésük más: Telekom TV Alap, Telekom TV Szuper Családi HD és Telekom TV Szuper Családi Mozi.

A SmartBox funkcióinak igénybevételéhez Telekom otthoni internet szolgáltatásra van szükség, az új funkciók a Telekom gigabites internetcsomagjaival használhatók ki igazán. Az otthoni internet szolgáltatást optikával és ED3 technológiával igénybe vevők számára kiegészítő szolgáltatásként mostantól elérhető a 4K minicsomag, amely induláskor a Love Nature 4K és a Eurosport 4K csatornákat tartalmazza, de a kínálat a későbbiekben fokozatosan bővülni fog - írják.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Telekom, tévé, 4K