A SkyShowtime bejelentette, hogy számos kitűnő saját gyártású és exkluzív sorozattal bővíti kínálatát

A SkyShowtime bejelentette, hogy számos kitűnő saját gyártású és exkluzív sorozattal bővíti kínálatát
Alig 12 hónappal az indulás után a SkyShowtime 10 új eredeti sorozat premierjét vette fel kínálatába – többek között közép- és kelet-európai, ibériai és skandináv országok alkotásait.

Európa következő nagy streamingszolgáltatója, a SkyShowtime olyan saját gyártású és exkluzív sorozatok érkezését jelentette be, amelyek premiere 2023 során és 2024-ben várható. Monty Sarhan vezérigazgató a Marché du Film (Festival de Cannes) filmfesztiválon tartott beszédében elárulta, milyen sorozatokkal bővül hamarosan a kínálat.

A skandináv országokban szeptemberben induló és az összes célországban mindössze 80 napja jelen lévő SkyShowtime 2023-ban összesen 10 saját gyártású sorozatot mutat be – ami elképesztő és példátlan eredmény egy olyan szolgáltatótól, amely még nincs egy éves sem. A SkyShowtime ezenkívül a Paramount Global, az NBC Universal, a Peacock és a Sky Studios legjobb sorozatainak exkluzív otthona.

A SkyShowtime saját gyártású sorozatainak gyűjteménye június 19-étől a Warszawianka című drámával, valamint az év során később bemutatásra kerülő cseh-szlovák koprodukcióban készült vígjátékkal, a The Winnerrel bővül.

A SkyShowtime-ra az év folyamán több új sorozat is érkezik, köztük a kritikusok által elismert, „a hét rejtélye" típusú Poker Face , főszerepben Natasha Lyonne-nal (Russian Doll, Orange Is The New Black), aki Charlie-t alakítja, a különleges adottságú, mások hazugságait felismerő lányt. A sorozat a SkyShowtime saját gyártású sorozataként debütál.

A SkyShowtime még idén elhozza a The Curse című eredeti sorozatot is Emma Stone, Nathan Fielder és Benny Safdie főszereplésével, amelyben fokozatosan feltárul, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy újdonsült házaspár kapcsolatát. A SkyShowtime bemutatja Taylor Sheridan legújabb sorozatát is, a Special Ops: Lionesst is, amely kizárólag a saját felületén lesz elérhető. A főszereplő, Zoe Saldaña egyben a sorozat gyártásvezetője. Az alkotógárda neves csapatához tartozik az Oscar-díjas színésznő és gyártásvezető Nicole Kidman, Laysla De Oliveira és az Oscar-díjas színész, Morgan Freeman is. Az eredeti sorozat a Lioness Engagement Team történetét követi nyomon, akik egy belső terroristaszervezet lebuktatásán dolgoznak.

A Yellowstone 5. évadának várva várt második része kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható még ebben az évben. Emellett az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan rendezésében érkezik az 1923 – az Oscar-díjas Helen Mirren és az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford főszereplésével –, valamint a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Tulsa King vígjátéksorozat második évada is, amelyek csak a SkyShowtime előfizetői számára lesznek elérhetők. ​ A kihagyhatatlan sorozat, a Halo, amely az azonos című film alapján készült, pedig immár a második évaddal örvendezteti meg a rajongóit.

Olyan sikerfilmek is kizárólag a SkyShowtime-on jelennek meg, mint a Babylon , amely július 6-án, az M3GAN, amely augusztus 14-én, valamint a She Said, amely június 23-án érkezik a kínálatba a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Dominion és a Minions: The Rise of Gru sikerfilmek közé. A filmek megtekintése nem jár további költséggel. ​ ​ ​

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime a szórakozás legjavát kínálja Európának, és büszkék vagyunk arra, hogy saját gyártású alkotásokat mutathatunk be piacainkon. Az új streamingszolgáltatók között még nem volt rá példa, hogy egy szolgáltató a megjelenés első évében 10 saját gyártású, erőteljes és lenyűgöző sorozatot vigyen premierre. A SkyShowtime, amely lebilincselő exkluzív műsoroknak és kivételes filmkínálatnak ad otthont – a hollywoodi és a környékbeli filmstúdiók legjobb alkotásait felsorakoztatva – elkötelezett aziránt, hogy európai előfizetőinek prémium tartalmakat kínáljon nagyszerű áron."

A SkyShowtime több órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. Az előfizetők új és exkluzív sorozatok, saját gyártású tartalmak, Oscar-díjas alkotások, gyerekeknek szóló és családi tartalmak között válogathatnak a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kiváló filmjeinek és teljes évados sorozatainak kínálatában – mindezt egy helyen. A SkyShowtime Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban érhető el.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com/hu honlapon keresztül. A havi SkyShowtime-előfizetés ára: 1999 Ft (reklámmentesen), ami mellé ingyenes, 7 napos próbaidőszakot adunk ajándékba – és az előfizetés bármikor lemondható.

A Warszawianka egy kitalált lengyel drámasorozat, amely a 40 éves helyi legenda (Borys Szyc) tragikomikus varsói kalandjait mutatja be. Borys összetett karakter. Folyton bulizó, menthetetlen nőcsábász, aki mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik, aki beleesett szülei (Krystyna Janda és Jerzy Skolimowski) csapdájába, és akit gúzsba kötött az őt formáló kultúra és kor. Álmodozó lélek, és írói tehetsége meghódította az X generáció szívét. De mintha még nem nőtt volna fel. Nem elég erős. Miután mindene megvolt, majd mindent el is veszített, megpróbálja megérteni a modern világot, amelyben a város legérdekesebb karakterei nyüzsögnek. ​

A The Winner egy cseh-szlovák koprodukcióban készült családi vígjáték, amely egy kis európai ország kitalált miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Ady Hajdu) a történetét meséli el, aki politikai karrierje befejeztével visszatér a mindennapi életbe. Amikor utódja radikálisan átalakítja a rendszert, amelyet ő egy életen át épített, hamarosan ráébred, hogy volt miniszterelnökként csak igen csekély befolyása van a dolgok menetére. Szeretné bebizonyítani magának, hogy még mindig fontos ember, ezért megpróbálja átvenni az irányítást az otthonában, ahol feleségével és három lányával él. De mivel oly sokáig volt távol tőlük, fogalma sincs arról, hogyan zajlanak a hétköznapok. Így egy olyan családot talál, amely már régen megszokta, hogy nélküle éljen, a nők pedig messze felülmúlják minden politikai ellenfelét, akikkel miniszterelnöki pályafutása során találkozott. További szereplők: Ivana Chýlková és Milan Ondrík.

A Poker Face egy 10 részes sorozat, minden héten új rejtéllyel. Natasha Lyonne alakításában követhetjük Charlie történetét, aki különleges adottsága révén képes megmondani, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útnak indul, és minden megállónál új karakterekkel és furcsa bűncselekményekkel találkozik, amelyeket kötelességének érez megoldani. A sorozat írója, rendezője és gyártásvezetője a többszörösen Oscar-díjra jelölt filmrendező, Rian Johnson, aki a Knives Out filmek írója, rendezője és producere is egyben. ​ A sorozat vezető producere, írója és rendezője Lyonne. ​ A sorozat készítői a T-Street, az MRC és az Animal Pictures.

A The Curse egy műfaji szempontból is figyelemre méltó SHOWTIME®-sorozat, amely feltárja, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy újdonsült házaspár kapcsolatát, akik gyereket szeretnének, és új, meglehetősen zűrös HGTV-showműsorukban is szerepelnek. ​ Az A24 által készített The Curse című sorozat társ-gyártásvezetője és készítője Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems and Daddy Longlegs) és Nathan Fielder (Nathan for You and The Rehearsal), aki egyben a film rendezője is. A sorozat főszereplői Fielder, Safdie és az Oscar®-díjas Emma Stone (La La Land), aki Dave McCary és Ali Herting mellett a sorozat gyártásvezetője is a Fruit Tree nevű cégükön keresztül. Josh Safdie és Ronald Bronstein gyártásvezetőként is közreműködtek. A sorozatban olyan vendégszereplők lépnek fel, mint az Oscar-díjra jelölt Barkhad Abdi (Captain Phillips), az Emmy®-díjra jelölt Corbin Bernsen (L.A. Law, City on a Hill) és Constance Shulman (Orange Is the New Black).

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy segítsen belülről lebuktatni a szervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, akinek feladata a női beépített ügynökök kiképzése, irányítása és vezetése.

Az Oscar- és Emmy-díjas Kevin Costner alakítja John Duttont, egy montanai farmercsalád pátriárkáját, az Egyesült Államok legnagyobb farmjának tulajdonosát. Ez a történet Dutton harcáról szól, hogy megvédje földjét és családját az indián rezervátummal és a területfejlesztőkkel szemben. Duttonékat egészségügyi gondok sújtják és családi titkok nyomják vállaikat, jövőjüket pedig politikai törekvések és külső partnerek fenyegetik.

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan 1923 című filmje a Yellowstone eredettörténetének folytatása, a rekordokat döntögető 1883 után. Az 1923 című film az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford és az Oscar-díjas Helen Mirren főszereplésével a Dutton család új generációját mutatja be. A film a huszadik század elején játszódik, amikor a járványok, a történelmi aszály, a szesztilalom vége és a nagy gazdasági világválság egyszerre sújtják a hegyvidék nyugati részét és az ott élő Duttonokat. ​

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan filmrendező alkotásában, a Tulsa Kingben az Oscar-díjra jelölt Sylvester Stallone remekel a New York-i maffiavezér, Dwight „a Tábornok" Manfredi szerepében, aki 25 év után szabadul a börtönből, és akit főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küld, hogy indítson be egy üzletet. Ráébred, hogy maffiacsaládja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi kiépíteni saját szervezetét egy csapat lehetetlen alakból. Az ő segítségükkel kezd hozzá új bűnbirodalma létrehozásához egy olyan helyen, amely számára annyira idegen, hogy akár egy másik bolygón is lehetne.

Az ikonikus Xbox®-franchise alapján a Halo fantasztikus univerzuma és karakterei elevenednek meg ebben az új, eredeti sorozatban. A Halo átformálta mindazt, amit az emberek a videójátékokról gondoltak, és a több mint 81 millió eladott játékkal globális tömegszórakoztató jelenséggé nőtte ki magát. Az új tévésorozat, a Halo a 2001-ben létrejött univerzumban játszódik: az emberiség és a Covenantként elhíresült idegen szövetség között zajló, 26. századi gigászi konfliktust mutatja be. A Halo olyan történet, amelyben az emberi sorsok és történetek mély ábrázolása összefonódik a látványos akciókkal, kalandokkal és egy félelmetesen élethű jövőképpel.

Damien Chazelle alkotása, a Babylon egy eredeti, az 1920-as évek Los Angelesében játszódó történet Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva főszereplésével, olyan kitűnő mellékszereplőkkel, mint Jovan Adepo, Li Jun Li és Jean Smart. A hatalmas ambíciókról és elképesztő túlzásokról szóló történet számos karakter felemelkedését és bukását követi nyomon a korai Hollywood féktelen, dekadens és züllött díszletei között.

Az M3GAN a mesterséges intelligencia csodája, egy élethű baba, amelyet úgy programoztak be, hogy a gyerekek legjobb barátja és a szülők legnagyobb szövetségese legyen. Egy játékgyártó cég zseniális robotikusa, Gemma (a Get Out című filmből ismert Allison Williams) által kifejlesztett M3GAN képes meghallgatni másokat, figyelni és tanulni, miközben a barátjává és tanárává, játszótársává és védelmezőjévé válik annak a gyereknek, akivel kapcsolatot teremt. Amikor Gemma a váratlanul elárvult unokahúga, Candy (Violet McGraw, The Haunting of Hill House) gondviselője lesz, még bizonytalan önmagában, és nem áll készen a szülői szerepre. A munkahelyén ránehezedő nyomás miatt úgy dönt, hogy az általa kifejlesztett M3GAN-t és Candyt bemutatja egymásnak, mert úgy véli, így két legyet üthet egy csapásra. Ez a döntés azonban beláthatatlan következményekkel jár.

A kétszeresen Oscar®-díjra jelölt Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) és az Emmy-díjra jelölt Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick) alakítják a New York Times riportereit, Megan Twohey-t és Jodi Kantort, akik közösen hoznak felszínre egy olyan, generációk számára fontos témát, amely megtörte a hollywoodi szexuális zaklatás témáját övező évtizedes hallgatást, és olyan változást idézett elő az amerikai kultúrában, amelynek hatása a mai napig tart. A 12 Years a Slave, a Moonlight, a Minari, a Selma és a The Big Short Oscar®-díjas producerei és a Zero Dark Thirty és az American Hustle Oscar®-díjra jelölt producere által jegyzett film története Jodi Kantor, Megan Twohey és Rebecca Corbett New York Times-nyomozásán és a New York Times bestsellerén, a She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement című sikerkönyvén alapul, amelynek írói Jodi Kantor és Megan Twohey.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: SkyShowtime