A Mex Rádióhoz igazolt Szakál Miklós

A Mex Rádióhoz igazolt Szakál Miklós
A korábban televíziós műsorvezetőként ismert Szakál egy ideje már ceremóniamesterként is tevékenykedik, de most a Mex Rádióban folytatja pályafutását.

„Egy rádiós barátom hívott telefonon, hogy van-e kapacitásom műsorvezetéshez egy online rádióban. Mondtam neki, hogy miért is ne. Eddig is az volt a tapasztalatom, hogy az online rádiók valahogy közelebb állnak hozzám, mert nincs olyan kötöttség mint a kereskedelmi rádiókban. Szabadabban lehet dolgozni” – nyilatkozta Szakál Miklós a Media1-hez eljuttatott közleményben.

„Ritka nálam az, amikor valakivel másfél órát beszélgetek, de csak öt percnek tűnik. Lantai Tamás »Mex«-szel ilyen volt a beszélgetés. Hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon gondolkodtunk a rádiózás terén. Én egy vidám egyéniség vagyok, és Mexről is lejött, hogy inkább szeret mosolyogni mint búslakodni. Tetszett, hogy a pozitív üzeneteket szeretné hallani a rádióban. Bevallom, nem kedvelem a politikát, és jó, hogy olyat csinálok, amitől nincs hányingerem, helyette telerakhatom az adásidőmet hasznos és színes hírekkel” – mondta az új műsorvezető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!