A Konyhafőnök VIP - Elindult Sárközi Ákos elődöntő hete!

A Konyhafőnök VIP - Elindult Sárközi Ákos elődöntő hete!
A piros kötényes versenyzők után most a kékek kezdik meg a kiképzést. A héten minden nap távozik egy híresség a konyhából: a középdöntőre csak hatan maradhatnak!

Az első feladatban Sárközi Ákos kedvenc alapanyagaival dolgoztak a VIP-szakácsjelöltek: tollas fürj, tollas indiai futókacsa, kopasztott liba, rosé durbincs, halibut, mangalica gerinc. Ismét a szerencse döntötte el, ki-melyik nyersanyaggal foglalkozhatott. A hatalmas mangalica gerinc és a tollas állatok újfent drámai feszültséget okoztak a konyhában!

A második feladatban a kékek mentora, Sárközi Ákos, egy részéről szokásosan "könnyűnek" titulált ételt készített el a zsűripultban, csak egy kis "csirkét és karfiolt" csinált, amit a versenyzőknek "csupán" le kellett másolniuk. A versenyzők többsége az „életéért küzdött” a feladat során, amit Fördős Zé és a séfek nem győztek élvezni.

A veszélyzónába Gubik Petra és Ollár Robi került, végül a zsűri döntése alapján Ollár Robinak kellett elhagynia a konyhát. Számára a második elődöntő hét első napján ért véget a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Szorcsik Viki kikészült: „Azt hittem, hogy elájulok”

Szorcsik Viki elsírta magát a kóstoláson: „Szégyellem magam” 

Ollári Robi elvágódott a konyha padlóján

Ollári Robi könnyek között: „Nem tudom belátni, hogy nem megy”

Gubik Petra vs. Ollári Robi: újabb versenyző távozott a Konyhafőnök VIP-től

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: konyhafőnök