A Keresztanyu tovább hasít az RTL Klubon

A Keresztanyu tovább hasít az RTL Klubon
Makkosszállás utolsó évadának epizódjai immáron harmadik hete nyerik a sávjukat, nem találnak kihívóra a hétköznap esti főműsoridő folyamán.

Ráadásul a napi sorozat az előző héten a 18-49-es korosztályra vonatkozó heti toplista első két helyét is megszerezte. A múlt hét legnézettebb adása (szintén a 18-49-es korcsoportban) az augusztus 11-i volt, 18,9 lineáris SHR%-os közönségaránnyal. A Keresztanyu heti átlagos eredménye (a kiemelt kereskedelmi célcsoportban, a 32. héten) 16,8 lineáris SHR% volt.

Az RTL Magyarország csoportszinten tartja piacvezető szerepét főműsoridőben, a 18-49-es korcsoportban 28,1 lineáris SHR%-t teljesített, míg a több csatornából álló portfóliót működtető versenytársa 27,0 lineáris SHR%-t produkált (TV2 Csoport). Az RTL Klub pedig csatornaszinten vezet fő riválisával szemben főműsoridőben, a kiemelt kereskedelmi célcsoportban 14,0 lineáris SHR%-ot hozott, míg a TV2 ugyanezen paraméterek mellett 9,9 lineáris SHR%-ot teljesített.

Digitális térben, az RTL Moston továbbra is az Éjjel-Nappal Budapest (203 ezer videoview-val) és a Keresztanyu második évada (167 ezer videoview-val) a sorrend.

Forrás:

Nielsen Közönségmérés, 18-49, live+aslive+vendég, lineáris shr% (a Nielsen „Other” csatornacsoportja nélkül kalkulált közönségarány), főműsoridő (1900-2259) Gemius Prism,4+ rtlmost,RTLmost+ web+app, total videoview, VV:videoview/videóindítás, 32. Hét

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!