7 millió forintos nyereménnyel tért vissza a Tehetség első látásra

7 millió forintos nyereménnyel tért vissza a Tehetség első látásra
Ismét megnyitotta kapuit az RTL tehetségmutatója, ahol két népszerű színész, Nagy Ervin és Scherer Péter segített a játékosoknak kitalálni, hogy ki, miben lehet tehetséges.

 

A maximális nyereményt, 10 millió forintot, Nagy Ervin párja, Vivi saját ruházati márkájába fektetné, Viki, Scherer Péter partnere pedig utazásra költené.

A hetedik adásban bemutatta tehetségét egy kutyatréner, egy acapella énekes, egy virtuóz gitáros, egy bűvész, egy akrobatikus kosárlabdázó, egy trambulinmester, egy dobos és egy fűrészművész.

A fordulatos műsor Fináléjába végül az Álarcos énekes egykori nyomozója és Vivi került be, ahol sikerrel vették az akadályt, kitalálták, hogy az imposztorok mellett ki volt a valódi acapella énekes, így a civil játékos 7 millió forinttal lett gazdagabb.

A következő héten jön az évad befejező része, Hódi Pamelával és Csonka Bandival. Vajon ők ki tudják találni, hogy ki mit tud?

Nagy Ervin majdnem lelépett ellenfeleik nyereményével

A színésznek nem sikerült meggyőznie párját az első megérzéséről, így az elképesztő produkció után 600 ezer forintot buktak. Mielőtt azonban ellenfeleik rátették volna kezüket a nyereményre, Ervin megpróbált meglógni az összeggel.

Tátva maradt a versenyzők szája a 13 éves dobos tehetségtől

A fiatal zenész igazi koncerthangulatot teremtett a stúdióban, Scherer Péter és párja pedig megnyugodva hallgathatta végig a produkciót, ugyanis megérzésük nem csapta be őket, helyesen tippeltek.

„Én most nagyon bután állok itt” – Istenes Bence jól szórakozott Nagy Ervinen

A színész és párja rengeteg segítséget kapott a helyes válaszhoz, mégis sötétben tapogatóztak. A műsorvezető sorra gyártotta a poénokat, mivel rajtuk kívül már mindenki rájött a megfejtésre.

A virtuóz gitárosok még több pénzt hoztak Scherer Péterék kasszájába

A játék felénél Pétert és Vikit még mindig nem tévesztette meg senki. Sorra nyerték meg a köreiket, ráadásul nyereményüket az ellenfél is szépen bővítette rossz tippjeivel.

Leopárdmintás tangát villantott Istenes Bence a Tehetség első látásra adásában

A bűvész nemcsak Ervin és Vivi első találata, hiszen a műsorvezető is okozott egy kis meglepetést. A tehetség kezei oda is eljutottak, ahová Bence nem gondolta volna és egy érdekes textil libbent elő a bűvész kezéből. Vajon hogy csinálta?

A fűrészművész véget vetett Scherer Péter és párja szerencsesorozatának

Nagyon sokáig óriási sikerrel menetelt előre Péter és Viki, a különleges zenész viszont kifogott rajtuk. Kiengesztelésül azonban egy kivételes produkciót láthattak a színpadon.

Az öt milliós zseton a Fináléba repítette Nagy Ervint és párját

Az utolsó körben mindkét csapat helyesen tippelt, de csak egyik páros juthatott be a Fináléba. Bár Ervinék kezdése nem volt zökkenőmentes, sikerült a legnagyobb összeget kihúzniuk a zsetonok közül, ezzel pedig messze elhúztak ellenfeleik mellett.

Megható: nagymamája segítette győzelemhez a Tehetség első látásra játékosát

Vivi nem élt a felezés lehetőségével, hallgatott első megérzésére és megjelölte az acapella énekest, amivel megnyerte az addig összegyűjtött összeget. A játékos úgy érezte, nagymamája a távolból segítette őt, hogy valóra váljon álma.

EXTRA: Nagy Ervinék rövidzárlatot kaptak, Scherer Péterről pedig kiderült, hogy van egy rejtett tehetsége

A Tehetség első látásra forgatásán Scherer Péter elárulta, hogy a fellépő tehetségek közül, mi az, amihez ő is jól ért, és bár a Tanár főszereplője és párja hét millió forinttal hagyták el a stúdiót, felidézték, mi volt számukra így is kritikus pont a játékban.

Istenes Bence megpróbálta félrevezetni Scherer Péteréket?

A színész alaposan megfigyelte az előttük álló tehetséget és minden apró részletet felfedezett, ami segíthet a megfejtésben. A műsorvezető azonban kiszúrt valamit, amit még Péter sem vett észre. Vajon Bence segíteni vagy megvezetni próbálta a játékosokat?

Az akrobatikus kosárlabdázó Scherer Péteréket is megvezette

Miután Nagy Ervinék megjelölték a virtuóz gitárosokat, Istenes Bence kíváncsi volt, vajon mire tippelt volna a másik csapat. Azonnal ki is derült, hogy mindkét páros tévúton volt.

„Nagyon szép szája van az Ungár Anikónak” – Istenes Bence zavarba akarta hozni Nagy Ervint

A nyomoknál a színész egyedül egykori kollégája ajkait ismerte fel, amit természetesen Istenes Bence nem hagyott szó nélkül. Elárulta, hogy zavarba szeretné hozni Ervint, vajon sikerült is neki?

Íme a pillanat, mikor Nagy Ervin és párja rájöttek, miért nevetett rajtuk az egész studió

Miután a páros leadta voksát, Scherer Péter és Viki levezették, ők mire és miért tippeltek volna a helyükben. Ervin és Vivi csak a fejüket fogták, mikor leesett nekik, melyik tehetségre utaltak valójában a nyomok.

Nagy Ervin magyarázta, Istenes Bence mutogatta: ez a különbség a fűrészművész és a texasi láncfűrészes között

Nagy Ervin párját megtévesztette a klasszikus horrorfilmben látott eszköz, de szerencsére a színész és a műsorvezető tiszta vizet öntöttek a pohárba.

„Komolyan?” – Istenes Bence ledöbbent Scherer Péter és párja tippjén

Nagy Ervin és Vivi most először magabiztosan adták meg tippjüket, a műsorvezető viszont kíváncsi volt, hogyan gondolkodott a másik csapat. Válaszukkal nagyon meglepték.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!