1300 kilométer távolságból mentett életet egy fiú a TikToknak köszönhetően

1300 kilométer távolságból mentett életet egy fiú a TikToknak köszönhetően
A 13 éves Caden Cotnoir a TikTokon nézte, ahogyan a 12 éves Trent Jarrett a négykerekűjével ment. Aztán egyszercsak a videó elsötétült, és Caden kiabálást hallott.

Majd azt hallotta, hogy Jarrett számokat kiabál, ezeket felírta, és segítségért kiabált. Később kiderült, hogy a fiú a nagyszülei telefonszámát kiabálta, mert csak ezt tudta fejből, és remélte, hogy valaki nézi élőben, és tudni fogja, hogy telefonálni kell. A hívásnak köszönhetően a fiú szülei értesültek az esetről, be tudták mérni a telefon helyét, és segíteni tudtak Jarrettnek, aki beszorult a quad alá, és nem tudott szabadulni.

A fiú könnyebb sérülésekkel megúszta, de a helyi rendőrség szerint így is életmentő volt, amit az 1300 kilométerről a közvetítést néző fiatal tett, hiszen így is 20 percig volt a quad alá szorulva, és sokkal komolyabb gond lehetett volna, ha nem hív segítséget Cotnoir.

A két fiú azóta már Zoomon is beszélgetett, azt mondták annak ellenére barátok, hogy valaha találkoztak volna, és remélik, hogy egyszer élőben is összejön a közös kaland. Addig pedig virtuálisan segítenek egymásnak, ha baj van.

(Marketingmorzsák)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: TikTok, video