Élj sokszínűen! Indul az idei Xiaomi Fan Festival

Élj sokszínűen! Indul az idei Xiaomi Fan Festival
Speciális ajánlatokkal és ajándékokkal ünnepli elkötelezett felhasználóit a világ leginnovatívabb technológiai gyártói közé tartozó Xiaomi. Az immár hagyománnyá vált, világszerte megrendezett tavaszi Xiaomi Fan Festival keretében április 3-tól idehaza is páratlan ajánlatokkal jelentkeznek az elektronikai termékeket árusító üzletláncok és online kereskedők.

A Xiaomi Fan Festival a vállalat 2010. április 6-ai alapítását ünnepli. A Xiaomi 13 éve van jelen - ez az évforduló egy különleges esemény mind a márka, mind pedig a világ különböző pontjain élő rajongókból álló közösség számára. A Xiaomi minden évben exkluzív kedvezményekkel és promóciókkal örvendezteti meg a rajongókat a Xiaomi Fan Festival alkalmából.

Így lesz ez idén is, amikor a technológiai innováció élvonalát képviselő gyártó a termékportfóliója igazi húzóneveit teszi különleges ajánlatokkal elérhetővé. A rajongók a teljesség igénye nélkül olyan készülékekhez juthatnak hozzá kedvezmények kíséretében a promócióban résztvevő üzletekben, mint a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12, a Redmi 12C, az Electric Scooter 3 Lite, a Redmi Buds 4, a Xiaomi Watch S1 Active és a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2. A többi termékről a promócióban résztvevő partnereknél tájékozódhatnak, bővebb információ a Xiaomi Fan Festival oldalán érhető el: xiaomiofficial.hu

Az ajánlatok nem csupán a saját kategóriájukat meghatározó, a piaci versenyben az ütemet diktáló mobilkészülékekre terjednek ki, hanem egy teljes, az élet legtöbb területét lefedő okoseszköz-ökoszisztémára is, lehetőséget adva a mindennapok jövőt idéző átalakítására. A Xiaomi folyamatosan bővíti okoseszköz-portfólióját, amelynek tagjai a fogyasztók szemében mára egyet jelentenek az innovációval, a megbízhatósággal és a legendásan jó ár-érték aránnyal.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Xiaomi, Fan Festival