Szavazz a legjobb magyar rendezvényekre!

Szavazz a legjobb magyar rendezvényekre!
Idén immár 14. alkalommal rendezik meg a nemzetközi Eventex Awards-ot, ahol a világ legjobb rendezvényeit díjazzák. A listán magyar események is szerepelnek, add le a voksodat a legjobbakra!

A 2009 óta évente megrendezett Eventex-díj a rendezvényszervező szakma kreatív, innovatív és hatékony megoldásainak elismerésére jött létre, és mára a rendezvényszervezés, valamint az élményalapú marketing legnívósabb kitüntetésének számít. A korábbi évekhez hasonlóan az idén is találunk magyarokat a pályázók között, a közönség olyan rangos hazai eseményekre adhatja le a voksát, mint az MVM Zenergia vagy az Eurojackpot Szuperkoncert.

Előbbit – amelynek a budapesti Müpa adott otthont – a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság jegyében hozták létre. Mindezek mellett egy olyan esemény megvalósítása volt a cél, ahol a klasszikus zene más műfajokkal tud találkozni. A program a négy évszak tematikát dolgozta fel Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar előadásában.

A Szerencsejáték Zrt. jótékonysági Szuperkoncertjét a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban rendezték, és olyan népszerű előadók, együttesek szórakoztatták a több tízezres tömeget, mint a DR BRS és Vendégei, a ByeAlex és a Slepp, továbbá a Halott Pénz. A résztvevőknek köszönhetően a szervezők rekordösszegnek számító 8,5 millió forinttal támogatták az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

Az említett rendezvények lebonyolításáért a Lounge Group – Visual Europe Group, Magyarország legnagyobb ügynökségi csoportja felelt. Az MVM Zenergiára a „Brand Experience”, míg az Eurojackpot Szuperkoncertre az „Event” kategóriában tudsz szavazni az Eventex oldalán.

Add le a voksod április 2-ig az alábbi linken:

https://eventex.co/public-voting

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Molnár Máté

2022 óta dolgozik a Lounge Groupnál, jelenleg vállalati kommunikációs vezető pozícióban. Csapatához tartozik a cégcsoport külső és belső kommunikációs feladatainak ellátása. Tanulmányait Szegeden …