Ruházati üzletágát helyezi a középpontba a BioTechUSA-cégcsoport legújabb, egy hónapos imázskampánya

Ruházati üzletágát helyezi a középpontba a BioTechUSA-cégcsoport legújabb, egy hónapos imázskampánya
A BioTechUSA-cégcsoport Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő, sportruházat és speciális élelmiszer gyártójaként és forgalmazójaként jelenleg több mint 100 országban, 45 webshoppal, 270 franchise üzlettel, 1800 munkavállalóval és 4500 partnerrel van jelen. Legújabb, Magyarországra, Franciaországra, Németországra, Ausztriára, Szlovákiára és Spanyolországra kiterjedő integrált kampánya 2023. június 1-től június 30-ig tart, amely épületháló, óriásplakát és citylight-felületek mellett a BioTechUSA saját közösségi média oldalain, márkanagyköveteik social csatornáin, EDM-ben, PPC-ben jelenik meg, illetve trademarketing, PR és vállalati kommunikációs lábakkal is kiegészül.

Nemzetközi integrált kampány - főszerepben a ruházati üzletág
A több mint 20 éves BioTechUSA küldetése, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a mozgás és a kiegyensúlyozott, aktív életmód örömét. Lifestyle márkaként a “The Feeling of Success” mottóval azokhoz az átlagemberekhez szólnak, akiknek valamilyen céljuk van a testükkel. Az étrendkiegészítők és funkcionális élelmiszerek mellett azonban egyre fontosabbá vált a cégcsoport számára az Apparel, azaz a sportruházati termékkategória is. Ennek keretében indítják el legújabb kampányukat, melynek elsődleges célja, hogy a vásárlók ne csupán a különböző sporttevékenységek esetében gondoljanak a BioTechUSA ruházati termékeire, hanem a hétköznapi viselet alkalmával is. A márka immár két éve elérhető, saját gyártású kollekciói jelenleg összesen 100-féle ruhatípusból, szortimentük pedig több mint 2000 termékből áll. A legnépszerűbb ruházati termékek a női leggingsek, a melltartók, valamint a férfi pólók.

Sportruházat mindenkire szabva
A kampány fő üzenete: bármilyen is vagy, bármit is sportolsz, bármilyen is a stílusod a BioTechUSA Apparel-ben megtalálod magad. A prémium anyagok használatának és a rendkívül kényelmes kialakításnak köszönhetően a márka kollekcióiban az aktív életmódot képviselők mellett a sportos divatot kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat. Mert a BioTechUSA Apparel-t mindenkire szabták.

A kampány kreatív koncepciójának kialakítása során a BioTechUSA elsődleges célja volt, hogy megmutassa kollekciói egyaránt szólnak a sportos életmód híveinek, és a kevésbé aktívan élőknek is, illetve mindazoknak, akiknek fontos a stílus és a minőség, és szeretnének kényelmesen öltözködni legyen szó főzésről, kutyasétáltatásról, bevásárlásról vagy egy esős napon történő bekuckózásról.

Rendhagyó PR-event a kampány finisében
Az integrált imázskampány kiemelt elemeként június utolsó napjaiban, egy rendhagyó sajtóesemény keretében, a teljes sortimentet felvonultató divatbemutatón mutatják be legújabb ruházati termékeiket. Az event egyediségét az adja, hogy többek között Kiss Ramóna, Kiss Virág, Gelencsér Tímea és Kovács-Nyári Diána márkanagykövetek részvételével adnak betekintést termékpalettájuk egyediségeibe, illetve kiderül az is, miért helyez a cégcsoport egyre nagyobb hangsúly Apparel-üzletágára.

Az Allee bevásárlóközpontban található BiotechUSA bolt adja majd esemény helyszínét, amely egyáltalán nem a véletlen műve. A hónap elején a nagyközönség számára is újonnan megnyíló, prémium kategóriás, 110 nm-es üzletben a megszokott BioTechUSA táplálékkiegészítő termékek mellett immár a ruházati kollekciók teljes palettája is elérhetővé válik. Ezzel újabb mérföldkőhöz ér a vállalatcsoport, hiszen a BioTechUSA életében ez a bolt lesz az egyetlen olyan egység Európában, ahol minden termékükkel találkozhatnak vásárlók.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!