Rejtélyes fémoszlop jelent meg Kaliforniában

Rejtélyes fémoszlop jelent meg Kaliforniában
Ez már a harmadik. Vajon egy marketing gerillakampányról van szó?

Múlt hónapban az Egyesült Államokbeli Utah állam sivatagában jelent meg egy rejtélyes fémmonolit, ami sokakat Kubrick klasszikus 2001 Űrodüsszeia című filmjére emlékeztetett. Nem sokkal később felfedeztek egyet Romániában is. Azóta mindkettő eltűnt, de előkerült egy újabb, most a kaliforniai Atascadero közelében.

Még senki sem vállalta a felelősséget

A jelenség kezdete óta egyetlen reklámcég, vagy művész, vagy a NASA, esetleg űrlény sem vállalta a felelősséget az oszlopokért. Annyit tudunk, hogy az Utah-i oszlop rozsdamentes acélból készült és olyan három méter magas volt.

Nem könnyű kinyomozni, hogy ki vagy mi állhat a jelenség hátterében, már csak azért sem, mert nagyon gyorsan eltüntetik az oszlopokat. Annyi mindenesetre már biztosnak tűnik, hogy nem földönkívüliek munkájáról van szó, mivel a Utah-i oszlop lebontását egy szemtanú fényképei alapján négy ember végezte el.

(via Cnet, fotó: @Atownreporter)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Lóska Márton

Fiatal voltam és kellett a pénz, ezért relatíve korán beszálltam az internetes újságírásba, ami folyamatosan változott az évek alatt, ahogyan a net is (emlékeztek még a Facebook előtti időkre?!). Most …


Címkék: Marketing, kampány