Partnerségi megállapodást kötött a Hello Agency a Meta hivatalos képviselőjével

Partnerségi megállapodást kötött a Hello Agency a Meta hivatalos képviselőjével
A Hello Agency hivatalos partnere lett a Facebookot, Instagramot, Threadset és a Whatsappot üzemeltető Meta Platform-nak. A social media megkerülhetetlen óriásának hivatalos magyarországi kereskedelmi képviselőjével, az Aleph Hungary-vel kötött megállapodás új dimenziókat nyit meg a full service ügynökség számára. A Hello Agency social media szakértői a szerződés megkötésével elsőkézből kapnak információt az újdonságokról, nemzetközi tapasztalatokról és bevált módszerekről, hogy szakmailag mindig naprakész megoldásokat tudjanak szolgáltatni ügyfeleik számára.

2024. január 15-én a Hello Agency aláírta a partneri megállapodást a Meta hivatalos hazai képviselőjével, az Aleph Hungary-vel. A partnerséggel az ügynökség hozzáférést kap a Meta által folyamatosan frissülő nemzetközi trendek elemzéséhez, globális és lokális piacok ismeretéhez, whitelistelhető termékek használatához, folyamatosan a legaktuálisabb szakmai know-how támogatást kapják a kampányok beállításához, valamint teljes körű hozzáférést kapnak a kódolási rendszerek és nyelvek kombinációjának méréstechnikai integrációjához.

A Meta partnerei folyamatos képzéseken vehetnek részt, amivel elsőkézből értesülhetnek minden újdonságról, a bevált módszerek alkalmazásáról, legfrissebb trendekről minden Meta termékre kiterjedően. A Meta hivatalos kereskedelmi képviselőjeként, az Aleph Hungary ezen felül folyamatos tanácsadással segíti a Hello Agency szakembereit az egyes kampányok kommunikációs és médiakommunikációs céljainak minél pontosabb meghatározásában, valamint optimalizációs és fejlesztési javaslatokkal látják el az ügynökséget a legfrissebb vonatkozó kutatások és bevált gyakorlatok alapján. A Hello Agency a Meta partnereként mindezek mellett lehetőséget kap a közvetlen kapcsolattartásra, így a sürgős beavatkozást igénylő problémák felmerülése esetén azonnali segítséget kapnak ezek megoldására.

„Egy kommunikációs ügynökségnek fontos feladata, hogy ügyfelei számára mindig kreatív és naprakész megoldásokat tudjon nyújtani. A Hello Agency és a Meta hazai kereskedelmi képviselőjének megállapodása nagyon sokat fog minket segíteni abban, hogy a nemzetközi és a hazai piac aktuális trendjeit elemezve tudjunk inspirálódni, ezeket felhasználva pedig új megoldásokat hozhassunk a social media hirdetések világába” - mondta a megállapodásról Urbán Luca, a Hello Agency kreatív direktora. “Ez a partnerségi megállapodás a Hello Agency számára nem csak egy ügyfeleket kiszolgáló kommunikációs eszköz, hanem a folyamatos fejlődés és megújulás útja, ami az egyik legfontosabb értékünk” - tette hozzá Erdős Ákos, a Hello Agency ügyvezető igazgatója.

A Hello Agency új szerződött partnere, az Aleph Group több, mint 20 piacon, kontinenseken átívelően képviseli a Meta platformjait, valamint még olyan digitális médiumok értékesítése tartozik hozzájuk, mint a Spotify, Reddit, Snapchat, X (ex-Twitter), Digital Turbine, Microsoft Advertising, Amazon Ads és a Pinterest. A szerződés megkötéssel így nem kizárólag a Meta hirdetési univerzuma került a Hello Agency-hez karnyújtásnyira, hanem a teljes digitális hirdetési piac is. A megállapodással az ügynökség számára valóban minden megoldás házhoz érkezik, amivel minden célcsoportot és digitális médiafogyasztót el tud érni.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Hello Agency, Meta