Meghosszabbított Flash Award 2024 nevezési és pályázatleadási határidő: április 8.

Meghosszabbított Flash Award 2024 nevezési és pályázatleadási határidő: április 8.
A MaReSz Elnöksége a mai ülésén döntött arról, hogy március 28-a helyett április 8-ig lehet még nevezni és pályázatot beadni a Flash Award díjpályázatra, amely a rendezvényszakma egyetlen teljes körű díjrendszere.

A verseny célja, hogy elismerje az adott év legFLASHebb, legkreatívabb, legszínvonalasabb munkáit és bemutassa a rendezvényszakma komplexitását. Idén a tavalyihoz képest több, összesen 11 kategóriában lehet nevezni és pályázatot beadni, legkésőbb április 8-a hétfő, nap végéig.

 

Nem csak MaReSz-tagok pályázhatnak: bárki részt vehet a versenyben, aki valamilyen formában érintett rendezvényszervezésben! Az Év rendezvényhelyszíne kategóriában például, a klasszikus rendezvényhelyszínek mellett szállodák és egyéb kulturális intézmények is megmérettethetik magukat.

 

Év rendezvénye

  • Év B2C rendezvénye legfeljebb 20.000 fő résztvevővel
  • Év B2C rendezvénye 20.000 fő feletti résztvevővel
  • Év B2B rendezvénye
  • Év B2E belső kommunikációs rendezvénye

Év rendezvényhelyszíne

Év catering szolgáltatása

Év stand/event design kivitelezése

  • Év stand kivitelezése
  • Év event design kivitelezése

Év technikai rendezvényszolgáltatása

Év kiegészítő rendezvényszolgáltatása

Év digitális rendezvénye

A pályázatokat idén is elismert szakemberekből álló, 57 tagú zsűri bírálja el, két körben. A zsűritagok fényképes szakmai bemutatkozása már megtekinthető a Flash Award honlapján. A tavalyi nyertesek inspiráló pályázatai és interjúi szintén nyilvánosak, ide kattintva elérhetők.

Az eredményhirdetés után minden pályázatot be fogunk mutatni – nem csak a pályázati honlapon, hanem a szakmai és nagyközönségi sajtóban is, – ezzel is hozzájárulva a verseny egyik legfontosabb céljához, a szakma edukációjához és a pályázók elismertségének növeléséhez. A FLASH díjátadó gálára május 28-án kerül sor.

Van mit megmutatnia, van mivel villantania a rendezvényszakmának! Várjuk a további pályázatokat! A folyamatosan frissülő, aktuális információkért a Flash Award FB oldalát is érdemes követni!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!