Megérkezett az OREO és Lady Gaga kollaborációja

Megérkezett az OREO és Lady Gaga kollaborációja
A Sing It With OREO-t az énekesnő 2020-as sikeralbuma, a Chromatica ihlette.

„Ezt az együttműködést a Chromatica világa inspirálta, ahol a kedvesség mindenek felett áll”- mondja Lady Gaga.

A közös értékek hirdetése mellett a kollaboráció egyik fő eleme egy limitált csomagolás, amelyben az OREO klasszikus kék designja a kiemelt időszakban felveszi a Chromatica élénk pink színét, az új elemként megjelenő repedésen keresztül pedig beleshetünk a ránk váró finom kekszekre. Az együttműködés azonban túlmutat a ’’külsőségeken” - írják.

A márka és az énekesnő is hisznek abban, hogy a zene ereje képes összehozni az embereket és kifejezni azt, amire a szavak már nem képesek. Az együttműködés részeként az énekesnő ismert idézeteivel, vagy az album dalszövegeit felhasználva küldhetünk olyan üzeneteket, amelyekkel a hétköznapokban is elismerhetjük és inspirálhatjuk egymást.

Február 15. és március 28. között az OREO rajongói a www.singwithoreo.com oldalon üzenhetnek a Chromatica dalaival barátaiknak és szeretteiknek a Mother Monster hangján megszólalva, de a legjobbak akár virtuális duettet is készíthetnek az énekesnővel, a Stupid love című dalhoz kapcsolódóan. Emellett az OREO egy nyereményjátékkal is készül, aminek keretében Chromatica albumok és további értékes nyeremények találnak gazdára.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: lady gaga, oreo