Magyar employer branding ügynökség a nemzetközi Best Employer Brand Awards Adria zsűritagjai között

Magyar employer branding ügynökség a nemzetközi Best Employer Brand Awards Adria zsűritagjai között
Idén is megrendezik az Adria régió legrangosabb employer branding versenyét, a Best Employer Brand Awards Adria-t. A verseny célja, hogy elismerje és ösztönözze a vállalatokat a munkáltatói márkaépítésben tett erőfeszítéseikért az Adria régióban.

A CareerCentar és a TalentBrief által szervezett versenyre 7 országból nyújthatják be jelentkezésüket a kis-közép és nagyvállalatok: Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Magyarország, Észak-Macedónia, Szerbia, Szlovénia és Horvátországból, - szektor, cégméret, valamint kampány típusa szerint.

Korábban olyan elismert nemzetközi vállalatok lettek a kategóriák nyertesei, mint a Coca-Cola (innovatív employer brand aktivitás), az EY (legjobb diák, egyetemi program, valamint szolgáltató szektor), a Raiffeisen Bank (legjobb munkavállalói élmény '21), L'Oréal (legjobb munkavállalói élmény'22), a szlovén Lidl (retail szektor), vagy a Magyar Telekom (legjobb külső kommunikáció, valamint Grand Prix).

A benyújtott jelentkezéseket egy nemzetközi zsűri értékeli, amely a humán erőforrás és a stratégiai munkáltatói márkaépítés területén elismert szakértőkből, tanácsadókból és professzorokból áll.

Az idei verseny zsűritagjai között Magyar employer branding ügynökség is képviselteti magát, Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding ügynökség társalapítója meghívást kapott a zsűriben való részvételre, a pályázatok értékelésére.

„ A vállalatok hihetetlenül nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy bevonzzák és megtartsák a munkavállalókat, viszont kevés olyan fórum van, ahol megmutathatják és megmérettethetik employer branding megoldásaikat nemzetközi viszonylatban is. Az Employer Brand Awards Adria egyike azoknak a versenyeknek, ahol a vállalatok és csapatok munkáját, programját, kampányait értékelik és elismerik.

Legyen szó külső, vagy belső kommunikációról, munkavállalói élményről, munkavállalók fejlesztéséről, wellbeingről, vagy akár innovatív toborzó aktivitásról, szeretnénk ezeket a nagyszerű programokat, aktivitásokat, stratégiákat, csapatokat megismerni és díjazni.“- mondta el Mezei Georgina, a Morselli társalapítója.

A vállalatok több kategóriában is nevezhetnek, ami növeli az esélyüket a fődíj, a Grand Prix megnyerésére. A programok és kampányok mellett díjazni fogják a szektorokat, a legjobb employer branding csapatot, valamint a vállalatoknak lehetőségük van ajánlás útján nevezni vezető kollégájukat a Best Employer Branding Manager díjra,-aki a leginkább támogatta a csapatot és a vállalatot a munkáltatói márkájuk kialakításában.

A nyerteseket decemberben hirdetik ki, a Best Employer Brand Awards Adria hivatalos záró ünnepségén.

A pályázatokat Október 15-ig lehet benyújtani a verseny hivatalos weboldalán feltüntetett információk és pályázati feltételek szerint:

https://www.bestemployerbrandawards.com/employer-brand-awards-adria

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!