Kedves matricacsomaggal erősíti a prevenciót a HáziPatika.com

Kedves matricacsomaggal erősíti a prevenciót a HáziPatika.com
A HáziPatika.com látványos megújulása után új, ingyenesen letölthető Viber-matricacsomaggal erősíti a prevenciót. A Szívbarátok kedves kis csapata a mindennapok azon apró részleteire hívja fel a figyelmet, amelyek nélkülözhetetlenek egészségünk hosszú távú megóvásához.

A piacvezető egészségügyi online portál által megfigyelt tendencia nagyon örvendetes: a magyar internetezők egyre fokozódóbb „étvággyal fogyasztják" az egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakat. A fókuszba került az egészségtudatosság, fontos érték lett az egészség, amire vigyáznunk kell.

„Erre reagálva, és természetesen a korábbi értékeinket szem előtt tartva továbbra is az a legfontosabb számunkra, hogy szakmailag hiteles és közérthető tartalmakkal szolgáljuk ki olvasóinkat" – fejtette ki Kulcsár Hajnal főszerkesztő, hozzátéve, hogy az eddigi is népszerű tartalmak mellett újdonságokkal, új rovatokkal, cikksorozatokkal, szolgáltatásokkal is találkozhatnak olvasók a letisztultabb és átláthatóbb oldalon. „Fókuszba kerül az emberközpontúság is, ezért még több személyes történetet osztunk meg, reményeink szerint sok sorstárnak mutatva ezzel példát. Tisztában vagyunk azzal is, hogy a betegek részéről elvárás lett a várakozási idő lerövidítése, így a magánegészségügy még szélesebb rétegnek lett elérhető alternatíva – ebben a témában is segítünk eligazodni új tartalmainkkal. Szeretnék továbbá ráirányítani azokra is a figyelmet, akiknek az életük a gyógyítás, így még több orvosportréval, egészségügyi dolgozókkal készült interjúval készülünk."

A HáziPatika.com megújult tartalmaiban kiemelt szerepet kap az egészségtudatosság és az egészség megőrzése, ezt a site új Viber-matricacsomagja is támogatja, melyet az élet alapjai, így az egészséges életmód és a törődés inspirált. A matricákkal többek között kifejezhetjük támogatásunkat, bátorításunkat szeretteink felé, vagy éppen elmondhatjuk barátainknak, hogy hiányoznak, és alig várjuk a legközelebbi találkozást. A csomag karakterei maguk az élet alapvető elemei. Megjelenik a szív, a víz, a táplálkozás, a vitaminok, de még egy robot is helyet kapott benne a modernizációt szimbolizálva, amely életünk elválaszthatatlan részét képezi napjainkban.

„Fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre, barátainkra, ápoljuk a kapcsolatainkat. Jelezzünk szeretteinknek, ha úgy látjuk, szükségük van támogatásra. Az új matricákkal aranyos, barátságos karakterekkel adhatjuk át ezt a fontos üzenetet" – fogalmazott Huszár Dóra, az egészségügyi online portál marketingmenedzsere.

A matricacsomag három hónapig minden Viber-felhasználó számára ingyenesen elérhető, letölthető, egyszersmind lehetőséget kínál a felhasználónak, hogy csatlakozzon a HáziPatika.com egyre bővülő, immár több mint 58 ezer tagot számláló közösségéhez.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Házipatika, Viber