Együttműködést kötött a Privátbankár.hu és az Adaptive Media

Együttműködést kötött a Privátbankár.hu és az Adaptive Media
Partneri szerződést kötött a Privátbankár.hu és az Adaptive Media. Az együttműködés értelmében 2023. februárjától a sales house végzi a gazdasági oldal display és natív hirdetési megoldásainak értékesítését.

A 2000 őszén alapított és azóta is aktív Privátbankár.hu az üzleti és gazdasági tematikával foglalkozó szakmai portálok egyik meghatározó szereplője, tartalmait havonta több mint 520 ezer egyedi felhasználó olvassa*. A Privátbankár.hu klasszikus personal finance jellegű oldalként működik, melynek célja, hogy segítsen az olvasók mindennapi pénzügyeiben. Szakmailag magas színvonalon, de közérthető, ezáltal élményszerű tálalásban számol be a gazdaságot érintő fontos történésekről. A hazai hírek mellett külgazdasági és külpolitikai kitekintést is nyújt a belső gazdasági folyamatok jobb megértése érdekében, emellett többek között agrár, ingatlanpiaci sőt kulturális tartalmak is helyet kapnak a témák között. A Klasszis Lapcsalád tagjaként a cikkek mellett rendszeresen készítenek színvonalas videókat és podcasteket, sikeres klubrendezvényeiken pedig neves gazdasági szakembereket és közéleti szereplőket látnak vendégül. A Privátbankár.hu tartalmait napi rendszerességgel szemlézi a hazai média, munkatársaik gyakori szakértő vendégei televíziós- és rádióműsoroknak.

„A portfóliónk tudatos gondozása során annak is kiemelt figyelmet szentelünk, hogy meghatározott célcsoportok elérését biztosítani tudjuk a hirdető ügyfeleink számára. A Privátbankár.hu érkezése is ezt a törekvésünket erősíti tovább, segítségükkel még több, az üzleti és gazdasági témák iránt érdeklődő olvasót tudunk elérni. Külön öröm számunkra, hogy a portált kiadó lapcsoporthoz tartozó Mfor.hu, illetve Piacésprofit.hu oldalakkal már jó ideje együtt dolgozunk, így a gazdasági tartalmakat kereső hirdetőinket ezentúl még komplexebb módon tudjuk kiszolgálni” - tette hozzá Nyári Fruzsina az Adaptive Media operatív vezetője.

A Privátbankár.hu csatlakozásával tovább bővült az Adaptive Media KKV-üzleti portfóliója, amely így már a hazai döntéshozók több mint 48%-át éri el**.

 

* Forrás: e.gemius 2023. február hónap

** Forrás e.gemius 2023. február hónap (Manager, businessman occupation)

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!