Bővült a HD marketing ügyfélköre

Bővült a HD marketing ügyfélköre
A HD marketinget választotta digitális médiaügynökségi partnerének a Szarvasi Agrár Zrt. A HD marketing feladata a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalat új, Cervinus sajttermékeivel kapcsolatos online marketing támogatás biztosítása lesz.

A több mint 70 éves szakmai múltra visszatekintő Szarvasi Agrár Zrt. 2250 hektáron folytat gazdálkodást. 2019 év végén nyitotta meg sajtüzemét, amelyben olasz technológiát és saját tejgazdaságából származó tejet felhasználva állít elő prémium minőségű sajtokat. A mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalat GMO-mentes termelésből származó Cervinus sajttermékeivel van jelen a piacon.

A Szarvasi Agrár Zrt. január 1-től a HD marketinget bízta meg a termékcsalád online marketing kampányainak teljes körű lebonyolításával. A digitális marketingügynökség kiemelt feladata lesz a magyar előállítású, prémium sajttermékek fogyasztói bázisának növelése, a márkával kapcsolatos Google és Facebook Ads kampányok lebonyolítása, valamint törzsvásárlói programok hatékony futtatása.

"Cégünk majd tíz éves fennállása alatt számos eredményes kampányt menedzseltünk, komoly tapasztalatot szereztünk eladásösztönző és márkaépítő programok lebonyolításában. Büszkék vagyunk rá, hogy ebben az esetben egy nemzetközi szintű hazai termék népszerűsítéshez járulhatunk hozzá szaktudásunkkal" - mondta Hernádi Gábor, a HD marketing ügyvezető igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!