Alvaro Morata, az Atletico Madrid sztárja teszteli a HONOR Magic6 Lite strapabíróságát

Alvaro Morata, az Atletico Madrid sztárja teszteli a HONOR Magic6 Lite strapabíróságát
Egy igazán különleges együttműködés keretében teszteli Alvaro Morata, az Atletico Madrid sztárfocistája, hogy mennyire strapabíró az új HONOR Magic6 Lite. A ″#KickitLikeHONOR with #HONORMagic6Lite″ kampányban Morata többféle próbatételnek veti alá a HONOR új telefonját.

Alvaro Morata: Tesztelni a törhetetlent

Alvaro Morata erejével, precizitásával és gyorsaságával több, a foci ihlette próbatételnek teszi ki a HONOR Magic6 Lite-ot, így bizonyítva, hogy mennyire állja a sarat a készülék nyomás alatt. Az alábbi linken látható képernyőállósági tesztben például egy jól célzott büntetőrúgással találja el a kihelyezett telefont – ami sértetlenül megússza!

„Egyszerűen lenyűgöző volt látni, ahogy teljes erőmből nekirúgok egy focilabdát a HONOR Magic6 Lite-nak, ami még ezt ki is bírja. A telefon tükrözi azt a keménységet és strapabíróságot, ami kell a focihoz, így a maga módján az eszköz is egy bajnok. Úgy lett kialakítva, hogy vegye a váratlan akadályokat" – mondta Morata.

Csatlakozz és nyerj!

A rajongók a kampányban nyerhetnek egy HONOR Magic6 Lite-ot, az alábbiakat kell tenni hozzá:

1. Kövesd a @honorhungary Instagram oldalt!

2. Like-old az alábbi posztot

3. Írd meg ez alatt a poszt alatt kommentben a legemlékezetesebb focis pillanatodat!

4. Jelöld meg a kommentben két focirajongó barátodat!

Lead fotó forrás: https://www.skysports.com/football/news/11838/11757866/alvaro-morata-joins-atletico-madrid-in-permanent-move-from-chelsea

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!