A konyhádat sem kell elhagynod, hogy együtt főzhess Steiner Kristóffal vagy Gáspár Beával

A konyhádat sem kell elhagynod, hogy együtt főzhess Steiner Kristóffal vagy Gáspár Beával
Az ország vezető gasztro magazinja folytatja közösségépítő „online konyha” programját. Az „Élményfőzés” projektbe regisztrálók hírességek segítségével, saját konyhájukban készíthetik el az ételeket.

A Nosalty sokak számára ismerős lehet, hiszen receptkínálatukban biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fogásokat, legyen szó akár egészséges, gyorsan elkészíthető vagy laktató ételekről. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a magazin számára a gasztrotársadalom közösségépítése, valamint az innováció és termékfejlesztés éppoly fontos, mint a folyamatosan frissülő, egyedi igényeket kiszolgáló tartalom. Tavalyi "Házimenza" kezdeményezésük nagy sikert aratott, így ezúttal egy regisztrációs díjhoz kötött élményalapú program megvalósításába fogtak – írja az mmonline.hu.

A Knorr támogatásával megvalósuló projekthez csatlakozók öt hétvégén keresztül készíthetnek el különböző ízletes, és kifejezetten egészséges fogásokat. Az online konyhában olyan hazai hírességek segítik őket ebben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóra vagy SassDani. A résztvevők további kényelmét szolgálja, hogy még a bevásárlás miatt sem kell elhagyniuk a lakást, hiszen a hozzávalókat házhoz szállítják. Az alapanyagok minőségét a NekedTerem Magyarország Kft. biztosítja. A programhoz az ország bármely területéről lehet csatlakozni.

Krankovics Béla, a Nosalty digitális lapigazgatója az mmonline-nak elmondta, hogy a projekt azért is egyedülálló, mert esetükben a klasszikus fizetéskapus üzleti modell nem működőképes, így azonban számíthatnak olvasói bevetélre. A kezdeményezés tehát nem csak tartalmi újdonságot, hanem egy hosszú távon működő üzleti modell lehetőségét is jelenti a gasztro-tartalomgyártó számára.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!