Keresett szöveg: "gdpr"

Év végi hullámvasút - Egyszerre fent és lent a b2b rendezvényszervező piac

Magyarországon a koronavírus-járvány negyedik hullámának felfutásával egy már ismerős helyzettel találták szemben magukat a HR szakemberek és céges döntéshozók: újabb bezárkózás veszi kezdetét, tekintettel (és teljesen érthetően) az egészségügyi kockázatokra.

Kötelező oltás: támogatják, de nem merik meglépni a cégek a munkaerőhiány miatt

Megosztottak a vállalatok az oltási kötelezettség kérdésében: a HR vezetők harmada szeretné bevezetni, de mégis a cégek kilenc százaléka tette csak kötelezővé. A bizonytalan helyzet, a döntés halogatása a legrosszabb választás, folyamatos kommunikációra van szükség a munkatársakkal és a partnerekkel.

Internet Hungary - Data Marketing a gyakorlatban

Az idei Internet Hungary konferencia Data of Hungary szekció összefoglalójának 2. részében többek között arról volt szó, mit kezdhetünk együttesen az online és offline adatokkal, hogyan alakult át a performance marketing adatalapú marketinggé, mire jó a perszonalizáció, illetve mi a 3rd party apokalipszis és milyen jogi következményekkel jár.

Internet Hungary - Data marketing, avagy így szolgálják érdekeinket és értékeinket az algoritmusok a marketingben

Különböző aspektusokból járták körbe az idei Internet Hungary konferencián az előadók, milyen eredményeket hozott az adatalapú marketing.

Internet Hungary - The Big Screen! Az előfizetés és a hirdetés egy elismerés, amit azért kapunk, mert nagyon jó a tartalmunk

Az alábbi Internet Hungary előadások arra fókuszáltak, hogy milyen új mozgástere van a piacnak, illetve milyen platformokon érdemes megjelenni.

Internet Hungary konferencia – Milyen lehetőségei vannak a médiaszektornak és a hirdetési piacnak Magyarországon?

A koronavírus-járvány által felforgatott piac hogyan tud alkalmazkodni az új igényekhez a digitális megoldások rendkívüli gyorsulása közepette?

Legyen kötelező a maszk az adatoknak is – 4 tipp az adatmaszkoláshoz

A Micro Focus szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat a technológia használatához.

Megállíthatná az összefogás a globálisok online nyomulását?

A digitális hirdetési piacot letarolta itthon is a Google és a Facebook. A hazai kiadóvállalatoknak komoly érdeke lenne a közös fellépés és az egységes rendszerek kifejlesztése, csak ezzel vehetik fel a kesztyűt a technológiailag erős, nem mindig a fair play szabályai szerint játszó globálisokkal szemben.

Hiába tiltja le az iPhone-ján a követést, sok app akkor is figyelni fogja

Hiába tiltja le a felhasználó egy appnál a követési funkciót, némely alkalmazás továbbra is kémkedik utána. Több népszerű iOS-es alkalmazást is megvizsgáltak ebből a szempontból, és az eredmény nem túl megnyugtató.

Új 5G-s Nokia érkezik!

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója bemutatta a Nokia G-széria legújabb tagját. A Nokia G50 az eddigi legkedvezőbb árú 5G-képes Nokia okostelefon, amely ötvözi a finn minőséget és a hosszú üzemidőt.

1/25