Léleksimogató podcast: Hírfüggők!

Léleksimogató podcast: Hírfüggők!
Léleksimogató podcast vendége: Guld Ádám. beszélgetés a kríziskommunikáció eszközeiről, hogy mielőbb megtaláljuk a fényt a most még talán végtelennek tűnő alagút végén.

Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt tört ki a pánik a koronavírus-járvány megjelenése miatt. Rettegés, sokk, bizonytalanság és dermesztő félelem napi rutinunk teljes felborulása miatt. A forgatókönyv most is hasonló, csak ezúttal egy szomszédos országban kirobbant háború következményei miatt rettegünk. Aggódunk, tervezgetünk, folyamatosan követjük, már-már szomjazzuk a frontról érkező híreket és a közösségi médiában terjedő elméleteket, hogy valamilyen fogódzót találjunk egy olyan krízishelyezteben, amiről azt gondoltuk, nem történhet meg. Guld Ádám, médiakutató és kommunikációs szakember pont a hírfüggőség veszélyeire hívja fel a figyelmet a Reboot Hungary Léleksimogató podcastjában. Hol vannak az egészséges hírfogyasztás határai? Hogyan tartsuk meg a tudatos mértéket? És egyáltalán hogy szűrhetjük ki a hiteles információkat a TikTok, a Facebook és az Instagram világában? A Reboot Hungary meghívott szakértője azt is elárulta, milyen kommunikációs eszköztárból válogathatnak a cégek és vállalatok a hasonló válsághelyezetekben, milyen veszélyei vannak az állandó hírfogyasztásnak és az online közösségi krízisfeldolgozásnak. Érzelmi hadviselés a technológiák korában, digitális detox, generációs különbségek. Léleksimogató beszélgetés Guld Ádámmal a kríziskommunikáció eszközeiről, hogy mielőbb megtaláljuk a fényt a most még talán végtelennek tűnő alagút végén. Ne hagyd, hogy a félelem irányítsa mindennapjaidat! Készülj tudatosan a legváratlanabb krízishelyzetekre is! Keresd meg az alagutad végét! Reboot Hungary Léleksimogató Podcast: hogy megszűnjön a félelem, a bénultság, a sokk és a teljes bizonytalanság.

 

Léleksimogató: Győrfi Pállal itt: Tudatos kríziskezelés és menedzsment

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Csermely Ákos

Producer, konferenciaszervező, álmodozó.Életpálya évszámokban, utána meg a sztori1981–1996 Magyar Televízió (Külpolitikai Főszerkesztőség, TV2, Kisebbségi és Határontúli Szerkesztőség) 1990–1996 …