A vásárlóink értékelik, hogy ringbe szállunk ezen a versenyen - még néhány napig lehet pályázni!

A vásárlóink értékelik, hogy ringbe szállunk ezen a versenyen - még néhány napig lehet pályázni!
Az Év Internetes Kereskedője pályázat segít abban, hogy felhívjuk a nagyközönség figyelmét fejlesztéseinkre, az elismerések pedig fokozzák a vásárlói bizalmat a jövőre nézve - fogalmazott Dovgál András, a Konzolvilág tulajdonosa, CEO-ja. Figyelem: az idei versenyre szeptember 16-ig lehet pályázni!

- Miért indultak el korábban is az Év Internetes Kereskedője Díj versenyén?
- A hazai e-kereskedelem és ez a verseny elválaszthatatlan egymástól. Fontos számunkra, hogy hiteles szakmai visszajelzést kapjunk a működésünkről.

- Hányszor vettek már részt a pályázaton s miért indulnak el újra és újra?
- Korábban három alkalommal vettünk már részt a pályázaton. Az itt kapott visszajelzések nagyon hasznosnak bizonyulnak a webáruház fejlesztése során. A versenyen korábban elért jó eredményeink visszatükröződnek mind a vásárlói, mind a partneri pozitív visszajelzésekben és elégedettségben. Csapatunkra a sales-orientáltságon kívül jellemző még a versenyszellem, amelynek kielégítésére az évről-évre növekvő eredmények mellett jó lehetőséget nyújtanak ezek a megmérettetések is. :)

- A díj egyik fontos eleme, hogy a szavazóközönség és a szakmai zsűri döntése alapján reális kép alakuljon ki piacról, illetve az Önök piaci helyzetéről: ez mennyiben és hogyan segíti, hogy évről évre jobbak legyenek?
- A Konzolvilág csapatával több, mint 15 éve azon dolgozunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk minden vásárlónk igényét. Webáruházunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy vásárlóink minél gyorsabban és egyszerűbben hozzájuthassanak a kiválasztott termékekhez, amelyet a verseny során szerzett tapasztalatok nagymértékben támogatnak.

- Egy ilyen védjegy mit üzen a fogyasztóknak s mik a tapasztalatok, veszik az üzenetet?
- Az Év Internetes Kereskedője pályázat segít abban, hogy felhívjuk a nagyközönség figyelmét fejlesztéseinkre, az elismerések pedig fokozzák a vásárlói bizalmat a jövőre nézve.

- Pályáznak a következő évben is?

- Szándékunk, hogy a jövőben is megmérettessük magunkat a versenyen, ezzel saját magunkat is motiválva a további fejlődésre, fejlesztések elvégzésére.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!