Új hír érkezett az összecsukható iPhone-ról

Új hír érkezett az összecsukható iPhone-ról
Ezúttal az ellátási láncok elemzője, Ross Yung szedte össze, mi mindennel készül az Apple a következő években. És azt is elárulta, mikor jelennek meg az újdonságot.

Az iparági pletykák szerint jó néhány izgalmas eszközt várhatunk a következő években az Apple-től: jön majd egy új iMac Pro, egy kiterjesztettvalóság-szemüveg és egy összecsukható iPhone is. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy ezek érkezése mikorra várható - írja a hvg.hu.

A kérdésekre a választ most Ross Young, az ellátási láncok elemzésével foglalkozó szakértő igyekszik megadni. Young számos más jóslata mellett például azt mondja, hogy 2022 tavaszán egy új, 27 colos mini LED kijelzővel ellátott, 120 Hz-es képfrissítési rátával bíró iMac Pro érkezésére számíthatunk – írja az iMore.

Az új 14 és 16 colos MacBook Prók már szintén ezt a kijelzőtechnológiát kapták meg, így ilyen szempontból ez már nem lenne újdonság. Az viszont igen, hogy ha „csak” 27 colos lesz a készülék, sokan ugyanis 32 colos gépet várnak az Apple-től.

Young szerint a kiterjesztettvalóság-szemüveget leghamarabb 2022-ben mutathatja be az Apple, amiről a szakember úgy véli, hogy rendkívül drága lesz. Erre utal, hogy az ebben használt kijelzőből keveset rendelt a cupertinói cég a beszállítóktól.

Az összecsukható iPhone kapcsán Young úgy látja, ezt a készüléket leghamarabb 2023-ban mutathatja be az Apple, az iPadekbe és a MacBookokba pedig szintén ebben az évben érkezhet majd OLED kijelző.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone, mobil