Új hangprojektort dobott piacra Hisense

Új hangprojektort dobott piacra Hisense
Az U5120GW névre keresztelt soundbar összesen 12 hangszóróval és 5.1.2 csatornás térhatású hangzással érkezik. Dolby Atmos technológiájának köszönhetően 360 fokban képes betölteni a teret, stúdiószerű (Hi-Res audio tanúsítvány), tökéletes akusztikai érzetet nyújtva. A készülék támogatja a legnépszerűbb audiórendszereket és formátumokat, AI-alapú technológiája pedig képes jelenetenként változtatni a hangszíneket, legyen szó mozizásról, zenehallgatásról vagy akár gamingről. A soundbar – amely már elérhető a hivatalos viszonteladóknál – az EISA „Az év házimozi hangprojektora 2022 – 2023” szakmai díjat is magáénak tudhatja.

Tökéletes „surround” hangzás és dübörgő basszus

Az U5120GW soundbart a gyártó 11 hangszóróval és egy vezeték nélküli mélysugárzóval látta el, melyek összesen 510 wattos teljesítményt képesek leadni, tökéletes térhatású akusztikai érzetet nyújtva ezzel. Az erőteljes basszusért egy a minimalista dizájnhoz illeszkedő mélynyomó gondoskodik, amelyet 180 W-os kimeneti teljesítménnyel és 40 Hz-es alacsony frekvenciájú hanghatással álmodott meg a vállalat.

A készülék támogatja a legnépszerűbb audió rendszereket és formátumokat, mint például a DTS:X vagy a Dolby Atmos. Előbbi a hagyományos sztereó hangzáson felül virtualizálja a hangzásbeli magasságokat, ezáltal többdimenziós hanghatást hoz létre, míg a Dolby Atmos technológia a soundbar térhatású hangzásvilágáért felel. A távirányítóval könnyedén vezérelhető készülék továbbá Hi-Remaster-támogatásának köszönhetően képes javítani a zene minőségén is, így a modell valóban az eredeti hangzást adja vissza anélkül, hogy torzulnának vagy elvesznének a részletek.

AI-technológiával az ízlésünkre szabva

A gyártó mesterséges intelligencián alapuló hangszínbeállítási technológiával látta el az U5120GW-t, amely képes jelentekhez igazítani az egyes hangszíneket. Az eredmény széles dinamikatartományú, telt hangzás legyen szó filmekről, zenéről, sportról vagy gamingről. Filmes módban a minél komplexebb mozi-hatás a hangsúlyos, míg egy híradót figyelve a készülék a hírolvasó beszédhangjának frekvenciáira fókuszál, hogy azok minél tisztábban érthetőek és hallhatóak legyenek. A modell éjszakai módban is használható, mely ilyenkor a legalacsonyabb hangerőn is jól érzékelhetővé teszi a legintimebb párbeszédeket is.

Az U5120GW 4K pass-through funkciója zökkenőmentes 4K-élményt biztosít akár videóeszközről, TV-ről vagy projektorról van szó.

Az év soundbarja

A Hisense legújabb soundbarja már a szakma elismerését is kivívta, ugyanis elnyerte az EISA „Az év házimozi hangprojektora 2022 – 2023” szakmai díjat. Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) 29 ország 55 vezető technológiai kiadványát képviselő szövetség, amely minden évben díjazza a televíziós, kép- és hangtechnikai termékek legjobbjait.

A modell többféle csatlakozási lehetőséget is kínál: Bluetooth-on keresztül egyszerűen csatlakoztatható vezeték nélküli eszközökhöz, továbbá a beépített HDMI bemenet és egy széles sávú, 4K videó streaminget támogató HDMI-kimenet is biztosítja a könnyű összekapcsolhatóságot.

A soundbar támogatja továbbá a Google, valamint az Amazon Alexa szolgáltásokat, és könnyen párosítható Apple (AirPlay), valamint Android (Chromecast) eszközökkel is.

A Hisense legújabb, csúcs hangprojektora a magyar piacon 239.990,- forintos bruttó javasolt fogyasztói áron kereshető a hivatalos viszonteladóknál.

A termékről további információ az alábbi oldalon található: https://hu.hisense.com/termekek/audio/audio-termekek/SOUNDBAR-SYSTEM-U5120GW-HSN/p/000000000020011008

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!