Új fejezet nyílik a Flow életében

Új fejezet nyílik a Flow életében
Változás az ügyvezetői székben, bővülés, megújulás, innováció. Izgalmas időszak elé néz Magyarország egyik piacvezető szervezetfejlesztési tanácsadó cége, a 20 éves Flow Consulting Kft., hiszen ügyvezetője, Zsikla Gábor 11 év után átadja a stafétát utódainak, a pozícióra ugyanis rögtön két szakember érkezik.

Zsikla Gábor neve sokak számára egyet jelentett a Flow-val, hiszen 20 évvel ezelőtti megalakulásától kezdve jelen volt a vállalat életében, amelyet a cégcsoport összeolvadásától fogva, egy évtizede ügyvezetőként is igazgatott. Sikeresen levezényelte az integrációs folyamatot, amíg a laza tanácsadói társulás egy erős és egységes céggé kovácsolódott, majd felépítette és megszilárdította a Flow rendszerszerű működését, tiszteletben tartva a tanácsadói munkához elengedhetetlen egyéni autonómiát.

„Életem egy felejthetetlen szakasza zárul le decemberben, ami új lehetőséget nyit majd mind a Flow, mind az én életemben. Úgy gondolom, hogy két évtized után eljött az ideje, hogy új kihívásokat találjak egy teljesen új területen: üzleti vezetőként szeretnék dolgozni teljes felelősséget vállalva egy cég, illetve egy szervezeti egység teljesítményéért. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű közösség vezetője lehettem, és nyugodtan adom át a helyemet, hiszen tudom, hogy olyan szakemberek viszik tovább ezt a feladatot, akik tökéletesen alkalmasak a posztra.” – mondta el Zsikla Gábor.

A leköszönő ügyvezetőt Dr. Magura Ildikó és Gyimesi Gábor váltják, akik mindketten a Flow menedzsmentjének tagjai és partnerei. Dr. Magura Ildikó 15, Gyimesi Gábor pedig 16 éve erősíti a Flow csapatát, így továbbra is tapasztalt kormányosok irányítják majd a Flow hajóját. Az új vezetők rengeteg tervvel érkeznek 2022. január elsején a cég élére.

„Fontosak a Flow értékei, így ezeket megtartva az innovációra, digitalizációra és a további növekedésre igyekszünk helyezni a hangsúlyt a jövőben. Hiszünk benne, hogy az a két energia, amit Ildikóval mi ketten összeadunk az ügyvezetői székben, megsokszorozódik az eredményeinkben. Együtt többek lehetünk.” – mondta Gyimesi Gábor.

Az ügyvezetői váltás mellett azonban sok egyéb izgalmas változás is várható a Flow életében. Átalakul a menedzsment összetétele, továbbá 4 új tanácsadóval és 3 gyakornokkal bővül a Flow csapata. Emellett új termékkel is gyarapszik a szolgáltatások sora, amely a „Leadership in the New Normal” témakörét öleli fel.

„A hosszú távú eredményességhez szükségünk van a folyamatos megújulásra mind tudásban, mind csapatban. Ez az innovációs törekvés tudja szavatolni a fenntartható növekedést, amelyet üzleti célként meghatároztunk. A Flow már jóval a Covid előtt felismerte, hogy szükség van a fejlődésre a digitalizáció terén is, ezt a folyamatot csak meggyorsította a pandémia. Szeretnénk tovább haladni ezen az úton, hogy ezután is naprakész szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.” – tette hozzá Magura Ildikó.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: flow