Íme a 40 ezer forintos okostelefon!

Íme a 40 ezer forintos okostelefon!
A feltörekvő Realme nemrégiben dobta piacra Ázsiában a C21Y névre keresztelt modelljét, ami nemsokára a nemzetközi viszonteladóknál is felbukkanhat.

A Realme C21Y szívében a T610 lapkakészlet duruzsol egy nyolcmagos CPU-val és két Cortex-A75 maggal 1,8 GHz órajel mellett. Memória terén egy 3 GB és egy 4 GB RAM-os verzió közül lehet választani, melyek mellé 32 GB, illetve 64 GB tárhely jár - írja a liner.hu.

Az előlapon egy 6,5 hüvelykes LCD kijelző található, a hátlapra pedig egy 13 megapixel felbontású főkamera került, ami rengeteg filterrel lett ellátva, pontosan úgy, mint ahogyan a készülék felső részére helyezett punch hole-ban ékeskedő 5 megapixeles szelfikamera is.

A belépő kategóriába sorolható mobiltelefonról nem hiányzik a bővíthetőség esetén nélkülözhetetlen microSD foglalat, valamint a népszerű micro USB port sem, továbbá a 3,5 milliméteres jack csatlakozó.

A megfelelő működést az 5 000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelyet akár gyorstöltővel is telepumpálhatunk energiával.

A készülék kezdőára 120 amerikai dollár – ezt az értéket a magyar piacon minden bizonnyal 40 ezer forint környékére lőheti be a gyártó, bár arról még nem érkeztek információk, ez mikor történhet meg pontosan.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: okostelefon, realme