„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal
A Redmi Note 12 sorozat, a tőle már megszokott módon, a csúcskategóriára jellemző funkciókat vezet be a felső-közép kategóriába, amelyekkel új szintre emeli a mobiltelefonos fotózást és a teljes felhasználói élményt.

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12.

Az új termékcsalád a Redmi Note 11 sorozat elképesztő sikerére épít, éppen ezért a Redmi Note 12 sorozat is olyan új funkciókkal és fejlesztésekkel érkezik, amelyeket a márka rajongói bizonyára nagyra fognak értékelni. A fejlesztések érintik a kamerarendszert, az üzemidőt, a töltési sebességet és a designt, ami még a korábbinál is felhasználóbarátabb lett – vagyis az ár-érték arány ismét verhetetlen. A Redmi Note 12 értékesítését a Xiaomi az összes piacán elindította, vagyis újra bizonyította elkötelezettségét amellett, hogy a csúcskategóriára jellemző képességeket minél több ember számára teszi elérhetővé a világ minden táján. A készülékcsaláddal együtt jelentették be a rendkívül stílusos megjelenésű okosóra, a Redmi Watch 3 érkezését is. Az új okosóra kijelzőjének kiemelkedően erős a fényereje, és élesen jeleníti meg a tartalmakat, alkalmas többféle sporttevékenység és életfunkció nyomon követésére, továbbá precíz GPS-helymeghatározással is rendelkezik.

Csúcskategóriás jellemzők, amelyek azt üzenik: „Élj sokszínűen!”

A sorozat csúcskészüléke a Redmi Note 12 Pro+5G1, amely hármas kamerarendszerrel rendelkezik. A főkamera a prémium kategóriát idéző 200 MP-es, amelyet optikai képstabilizátorral (OIS) is elláttak. A kamerarendszer tagja még egy ultraszéles látószögű és egy makró kamera. Nem túlzás azt állítani, hogy a készülék új szintre emeli a mobilos fotózás élményét a felső középkategóriában. A Redmi Note 12 Pro 5G ugyancsak nagyszerű fotózási élményt kínál, amelyet a hatalmas, nagyteljesítményű IMX766 érzékelő és az OIS tesz lehetővé. Ehhez a kamerarendszerhez is jár az ultraszéles látószögű és a makró kamera, amelyek a rossz fényviszonyok között is látványos fotókkal örvendeztetik meg használóikat. Az élményt tovább fokozzák a mesterséges intelligenciára alapuló szoftveralgoritmusok, a gyors képfeldolgozás és az egyéb hasznos funkciók.

Mind a Redmi Note 12 Pro+ 5G, mind a Redmi Note 12 Pro 5G le fogja nyűgözni a felhasználóit a nagy megvilágítású, élénk színeket produkáló, Dolby Vision® és Dolby Atmos® támogatással rendelkező 120 Hz-es Flow AMOLED kijelzővel. A készülékek kerete a rugalmas P-OLED panel használatának köszönhetően kifejezetten vékony, így mindkét telefon kimagasló minőségű és lenyűgöző vizuális élményt kínál.

Mindkét készülékhez tartozékként jár egy gyorstöltő: a Redmi Note 12 Pro+ 5G esetében 120, a Redmi Note 12 Pro 5G esetében pedig 67 wattos. Az akkumulátorok kapacitása 5000 mAh, amely hosszú, bőven egy napon túli üzemidőt biztosít még intenzív használat mellett is. A folyamatos és megbízható 5G teljesítményről a MediaTek Dimensity 1080 nagyteljesítményű chipkészlet gondoskodik.

A Redmi Note 12 Pro+ 5G javasolt fogyasztói ára 189,990 forint, a Redmi Note 12 Pro 5G-é pedig 154,990 forint. A készülékek április 3-tól lesznek elérhetőek a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.

Kimagasló teljesítmény minden helyzetben

A sorozat minden tagja többet nyújt, mint amit az adott árkategóriában elvárnánk. Mind a Redmi Note 12 5G, mind a Redmi Note 12 kimagasló teljesítményt és továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosít. A felhasználók lenyűgöző képminőséget és színhűséget kapnak a 120 Hz-es AMOLED kijelzőn megjelenő képeket nézegetve. A teljesítményért a Redmi Note 12 5G esetében a legújabb, negyedik generációs Snapdragon (Snapdragon 4 Gen 1), a Redmi Note 12-ben pedig a Snapdragon 685 Mobile Platform felel, vagyis mindkét készülék szélsebesen és akadozásmentesen működik, és a hatékony energiafelhasználásnak köszönhetően egyszerre több feladat futtatásával is könnyen megbirkózik.

A Redmi Note 12 5G azoknak a felhasználóknak készült, akik megfizethető áron szeretnék élvezni az 5G nyújtotta előnyöket. A Redmi Note 12 5G és a Redmi Note 12 egyaránt 33 W-os gyorstöltést és hosszú üzemidőt biztosító, 5000 mAh-es akkumulátort kapott, ami azt jelenti, hogy a felhasználó gond nélkül futtathatja az applikációit és fotózhat akár egy egész napon át. A stabil, mesterséges intelligenciával is megtámogatott hármas kamerát a nagyszerű éjjeli mód és sok-sok egyéb izgalmas funkció és filter teszi még élvezetesebbé. Mindkét telefonra igaz, hogy olyan kameraképességeket tesznek hozzáférhetővé a könnyebben megfizethető árkategóriában, amelyek korábban csak a prémium szegmensben voltak elérhetők.

Redmi Note 12 5G 119,990 forintos javasolt fogyasztói áron, a Redmi Note 12 pedig 89,990 forintos javasolt fogyasztói áron lesz elérhető április 3-tól a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.

A Redmi Watch 3 segít kihozni magadból a maximumot

A Redmi Watch 3 egy 1,75 hüvelykes, kristálytiszta AMOLED kijelzővel rendelkezik, amit úgy tervezték, hogy még erős napfényben is jól olvasható legyen. A készülék foglalatát NCVM technológiával, magasfényű fémből készítették, amely tapintásra és látványra is prémium minőséget képvisel. Az óra két színváltozatban, fekete és elefántcsont-fehér színekben lesz elérhető. Két különleges kiadású szíj is jár a készülékhez, az óra 200 egyedi számlapot képes megjeleníteni, hogy mindig igazodjon viselője ruházatához és hangulatához.5

Az okosóra beépített GPS-követője öt nagy műholdas helymeghatározó rendszerrel kompatibilis, 5ATM_x0005 szabvány szerint vízálló6, továbbá 121 sportmódot ismer, méri a véroxigénszintet, a pulzust, az alvásminőséget és az egyéb életfunkciókat. A készülék akkumulátora 12 napos üzemidőt tesz lehetővé normál használat mellett.7 A Redmi Watch 3 energiafelhasználása kimagaslóan hatékony, teljesítménye stabilan magas. Még vonzóbbá teszi, hogy HD hangszórója és zajszűrő mikrofonja is van a Bluetooth® kapcsolaton keresztül lebonyolított telefonhívásokhoz.

A Redmi Watch 3 44,990 forintos javasolt fogyasztó áron lesz elérhető a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül áprilistól.

Fantasztikus ajánlatok az áprilisi Xiaomi Fan Festival alatt

A Xiaomi termékek rajongói most különleges kedvezményekkel juthatnak hozzá kedvenc Redmi készülékeikhez. A Xiaomi Fan Festival promóció keretein belül április 3-16. között a Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei vásárlása esetén kedvezményes utalvány jár a promócióban résztvevő partnereknél, amelyeket a következő vásárlás alkalmával lehet felhasználni: a Redmi Note 12 Pro 5G vásárlói 10,000 forintos, a Redmi Note 12 telefon vásárlói 7,000 forintos, a Redmi 12C vásárlói pedig 5,000 forintos vásárlási utalványban kapnak.

A Xiaomi Fan Festival promóció keretein belül a legnépszerűbb Xiaomi okosotthon termékek és okoseszközök is fantasztikus kedvezményekkel érhetők el.

A Xiaomi Fan Festival promóció részleteiről további információ a xiaomiofficial.hu weboldalon olvasható 2023. április 3-tól.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!