Áprilisban újabb Apple-bemutató lesz

Áprilisban újabb Apple-bemutató lesz
Azt nem közölte Siri, milyen készülék jön. A hírekben fejlettebb és okosabb iPad Próról hallani.

Április 20-án tartja következő, nagyszabású sajtóeseményét az Apple – derül ki a gyártó telefonjain és táblagépein is megtalálható asszisztens, a Siri tájékoztatásából.

A bemutató időpontjára úgy derült fény, hogy egy (amerikai) felhasználó rákérdezett a szoftvernél, mikor várható ilyen esemény. A Siri pedig készségesen válaszolt: jövő kedden, vagyis április 20-án, amit most is cég kaliforniai főhadiszállásán, az Apple Parkban tartanak majd – írta a The Verge.

Az Apple általában stílusos meghívókkal jelenti be sajtóeseményeit, ezért is számít ritkaságnak, hogy azt a gyártó digitális asszisztense közölte most.

Arról egyébként nincs (hivatalos) információ, hogy az Apple mégis mit tervez megmutatni a közönségének, de ha hihetünk az elmúlt napok/hetek pletykáinak, akkor új táblagéppel (vagy gépekkel) érdemes számolni. Ezen belül is egy fejlettebb iPad Próval. De elképzelhető, hogy ugyanezen az eseményen hull le a lepel a cég AirTag nevű fejlesztéséről is, amivel az elhagyott holmik kereshetők.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Apple, Siri