Áprilisban jön az új Office

Áprilisban jön az új Office
A felhőalapú Office helyett bármely okból a lokális telepítést választó üzleti felhasználók rövidesen kipróbálhatják az Office 2021 helyben telepíthető változatait.

Két új, lokális telepítésű Office-verziót dob piacra idén a Microsoft azon cégek, szervezetek, illetve otthoni felhasználók részére, akik nem kívánják előfizetéses rendszerben valamelyik Microsoft 365 csomag szolgáltatásait igénybe venni - írja a hwsw.hu. A két csomag közül az Office 2021 LTSC (Long Term Servicing Channel) már áprilisban elérhető lesz egy előzetes verzióban, a végleges kiadásokat várhatóan az év második felében dobja piacra a Microsoft.

A "hosszanfriss" LTSC konstrukció nem újdonság a Microsoftnál, a redmondi szoftvercég a Windows 10-et is kínálja ebben a konstrukcióban, melynek lényege, hogy nem igényli a kötelező frissítést, az adott telepített verzióhoz kizárólag biztonsági frissítések érkeznek, az új képességek nem - ezért ideálisak olyan környezetbe, ahol a kliensek különböző okokból nem csatlakoznak a céges hálózathoz és/vagy az internethez. Ezekhez a termékekhez egyaránt ötéves támogatást nyújt a redmondi szoftvercég. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Microsoft