Trónfosztott lett a Google

Trónfosztott lett a Google
Idén nem a Google lett a világ leglátogatottabb oldala, csak a második helyet foglalhatta el. A TikTok vette át a vezetést.

A Cloudflare jelentéséből derült ki, hogy 2021-ben nem a keresőpiacot uraló Google főoldala volt a leglátogatottabb. A jelentés szerint a vezetést a TikTok vette át, ami különösen nagy szó, hiszen a videós közösségi média paltform tavaly még csak hetedik volt a listán. Idén viszont nem csak a Google keresőt utasította maga mögé, hanem az összes Google-szolgáltatást is, melyek a google.com domainen keresztül érhetők el – írja a 24.hu.

A lista szerint a Google a második helyen végzett, a harmadik pedig a Facebook lett a látogatottsági versenyben. A TikTok idén a legnépszerűbb közösségi média platform címet is elnyerte.

A PC World cikke viszont rámutat, hogy a Cloudflare nem a havi egyedi látogatószám alapján készítette a rangsort, hanem az oldalak publikus DNS-ét, az 1.1.1.1-et használta, így előfordulhat, hogy a jelentésük által festett kép nem teljes. Elképzelhető, hogy más statisztikákban továbbra is a Google vezet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!