Tovább tartja biztonságban mobiljait a Xiaomi

Tovább tartja biztonságban mobiljait a Xiaomi
A Xiaomi közleményben tudatta, hogy a Xiaomi 11T Pro és Xiaomi 11T készülékekből álló Xiaomi 11T sorozat számára három Android rendszerfrissítést, valamint négy éven át biztonsági frissítéseket fog nyújtani. Így a készülékek hosszabb ideig lesznek biztonságosak kibervédelmi szempontból. A változás egyelőre nem érint más készülékeket.

„Az okostelefonok hardverének folyamatos fejlesztésével a készülékek élettartama is egyre hosszabb, így a felhasználóknak nem kell olyan gyakran lecserélniük a készülékeiket. Éppen ezért egyre több fogyasztó számára fontos, hogy a legújabb operációs rendszereket és funkciókat is megkapják. A Xiaomi meghosszabbítja az okostelefonok életciklusát azzal, hogy három alkalommal teszi lehetővé a felhasználóknak a teljes Android operációs rendszer frissítését a legújabb elérhető változatra” – mondta el a bejelentés kapcsán Albert Shan, a Xiaomi International termékfejlesztési és technológiai vezetője.

A cég jelenleg még vizsgálja annak lehetőségét, hogy a többszörös Android operációs rendszer frissítést és a több évre kiterjesztett biztonsági szolgáltatásokat további készülékein is elérhetővé tegye.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Xiaomi, mobil