Több mint két hónapig nem kell feltölteni ezt a sportórát

Több mint két hónapig nem kell feltölteni ezt a sportórát
Akár két hónapig sem kell feltölteni a Garmin cég legújabb GPS multisport óráját. A Garmin Endurót kifejezetten a hosszú versenyekre tervezték.

Az úgynevezett állóképességi sportolókat célozta meg a Garmin legújabb okosórájával - írja a hvg.hu. Az Enduro egy GPS multisport óra, ami kifejezetten az akkumulátor hosszú élettartamára összpontosít. Testre szabható energiagazdálkodási módokkal rendelkezik, és mivel egy Power Glass napelemes egységgel hasznosítja a napfényt, így akár 65 napig is meghosszabbítható az üzemidő.

Az óra emellett fejlett edzési funkciókat és teljesítményfigyelő eszközöket is kínál, hogy segítse az állóképességi sportolók edzését. A VO2 Max funkció például nyomon követi a szív- és érrendszeri erőnlét szintjét. A ClimbPro valós idejű információkat kínál a jelenlegi és a közelgő emelkedőkről, beleértve az emelkedési szöget, a távolságot és a magasságnövekedést. Hegyi motorosok számára a Mountain Biking funkció követi nyomon az utak részleteit, értékelik a nyomvonal nehézségét. Ajánlott gyakorlatokat is kínál az edzésekhez, és képes mérni a pulzuszámot és a véroxigénszintet.

A sportóra navigációs és csatlakozási funkciókkal rendelkezik, több globális műholdas navigációs rendszert támogatva. Érzékelői között megtalálható a magasságmérő és a barométer, valamint a háromtengelyes elektronikus iránytűt. Az Enduro egy Garmin inReach Mini műholdas kommunikátorral is párosítható, így a felhasználók üzeneteket küldhetnek és fogadhatnak az óráról. A sportóra ára viszont igencsak borsos: az Enduro modellek ára 800 és 900 dollár (nagyjából 240-270 ezer forint) között mozog.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: óra, okosóra